FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 0-0

Hagi l-a provocat pe Guardiola și a dezvăluit ce a vorbit cu spaniolul: "I-am zis că într-o zi vreau să ne duelăm și să vedem care e mai bun"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 23:21

Gheorghe Hagi a vorbit despre meciul echipei sale terminat la egalitate pe terenul Politehnicii Iași, scor 0-0, dar a dezvăluit și ce conversație a avut cu Guardiola la venirea spaniolului în România.

"Am jucat contra unei echipe foarte bune. Noi mereu am avut meciuri grele cu Iașiul. Azi am dat prioritate foarte multor tineri. Eu zic că am trecut examenul bine, păcat că n-am marcat gol. Am avut o lecție frumoasă acum 4 zile (n.r. Steaua - Manchester City 0-5), cu un antrenor extraordinar care ne-a predat o lecție de fotbal. Trebuie să ne gândim doar la acel nivel. Echipa noastră va crește. Dacă trecem anul ăsta bine, eu zic că de la anul vom fi o echipă foarte competitivă. 

Am vorbit cu Pep. Mă voi duce la City să văd baza sportivă. Chiar sunt curios. Îmi place fotbalul lui Pep. Sunt total cu ce a făcut Spania, au devenit cei mai buni din lume. Încerc și eu să fac pași, ei m-au făcut să fiu mai bun. I-am zis că într-o zi vreau să mă duelez cu el să vedem care e mai bun", a declarat Hagi la Dolcesport.

"Azi am jucat cu o echipă foarte bună, a fost un meci dificil. Am încercat șuturi de la distanță, dar rezultatul e echitabil. Se simte lipsa lui Golubovici, era un atacant de forță. Cu timpul cred că echipa poate juca și mai bine. Hagi are o echipă foarte bună, tânără. E o echipă care face față foarte bine Ligii 1. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off. Sunt mulțumit de meciul de azi" Nicolo Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
dubluv
dubluv  •  20 August 2016, 08:11

Hagi, ca sa nu mai ai dubii din astea: Guardiola e mai bun.

belagio
belagio  •  20 August 2016, 02:23
Postat de lacatusdinamovistu pe 20 August 2016, 00:54

steaua -Dinamo ,stadion ghencea ,cupa ligi scoooor ?! 0-7

bine punctat au uitat ca am batut cu 7-0 langa cimitir ....ei sunt cu participarile noi cu umilintele sa le aducem aminte prima editie oficiala a cupei ligi..steaua -DINAMO ..0-7...

gicab
gicab  •  20 August 2016, 01:12

Dupa ce au batut marea rivala in derby, dinamovistii mai au motive de ironii pentru ros-albastrii Dinamo a inaugurat aceasta emblema odata cu infiintarea clubului (1948). Gasesti vreo asemanare cu stema folosita si azi de un club din Liga I? Ca sa nu existe niciun dubiu, cine de la cine s-a inspirat, va aratam mai jos prima stema a Stelei (1947).

Vezi toate comentariile (29)
Comentează