FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„Regele” nu se joacă! Obiectivul clar setat de Hagi la Farul: „Avem așteptări mari!”

Hagi își dorește să facă performanță la malul mării. FOTO: farulconstanta.com
Hagi își dorește să facă performanță la malul mării. FOTO: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 07:37 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 07:56

Farul Constanța, echipa revenită pe prima scenă în urma fuziunii cu Viitorul Constanța, are ambiții mari pentru noul sezon. Președintele Gică Popescu a anunțat care e obiectivul echipei antrenate de Gică Hagi.

Noua Farul Constanța, echipa rezultată din fuziunea Viitorului cu gruparea din Liga 2 a lui Marica, și-a propus să atace play-off-ul Ligii 1 încă din primul an. În precedentele două sezoane, Viitorul nu a mai atins acest obiectiv, echipa jucând în ambele ocazii în play-out.

„Mereu am mizat pe asta, pe întoarcerea echipelor de tradiţie. E important pentru oameni. Avem aşteptări mari de la acest campionat, dorim să intrăm în play-off

În ultimii doi ani nu am făcut-o, am ratat acest obiectiv. Gică doreşte revenirea în primele şase echipe din campionatul nostru. Calitate avem şi pe bancă, şi pe teren. Sper să nu mai avem evenimente neplăcute ca în celelalte sezoane”, a declarat Gică Popescu, potrivit TV Telekom Sport. 

Farul lui Gică Hagi, două rezultate negative într-o singură zi

Farul Constanța a încheiat stagiul de pregătire de la munte cu două amicale disputate în cursul zilei de sâmbătă. Constănțenii nu au reușit să se impună în nicio partidă.

În primul, meci disputat dimineață în compania divizionarei secunde Csikszereda, elevii lui Gheorghe Hagi au remizat, scor 1-1. „Marinarii” nu s-au descurcat mai bine nici în al doilea meci. 

În cea de-a doua partidă de verificare, trupa lui Hagi a dat piept cu Petrolul, „lupii galbeni” impunându-se cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de David Ilie, în minutul 74. 

Pentru constănțeni urmează un nou meci amical, de data aceasta disputat acasă împotriva bulgarilor de la Cherno More. Partida va avea loc pe 10 iulie. La puțin timp, elevii lui Gică Hagi vor întâlni UTA Arad, în prima etapă din Liga 1.

VIDEO Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește și alte știri din Liga 1:

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută! Decizia Instanței a schimbat totul”

Farul Constanța l-a transferat pe Romario Pires: „Hagi e un învingător și orice jucător își dorește să fie antrenat de el”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
supereduardo10
supereduardo10  •  04 Iulie 2021, 12:38

Hai ca au tupeu in mod normal la ce jucatori au trebuie sa retrogradeze da nu-i lasa "natiunea"" ca au echipa de viitor :)))

muzzi
muzzi  •  04 Iulie 2021, 12:34

nici un comentariu inca despre omul cu nasul ros? :D despre clone? asteptam mai mult de la useri! sunt sincer dezamagit! :D nici nu a inceput proiectul si toti vorbesc despre ce urat o sa iasa! suntem o natie de Mafalde!

bodystyle74
bodystyle74  •  04 Iulie 2021, 11:53

Dupa echipe sustinute 100% din bani publici acum avem in mamaliga si o echipa hibrid:50% privat+ 50% public.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează