FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - VIITORUL 0-1

Hagi-show la conferință » Antrenorul Viitorului s-a războit în italiană: "Îmi pare rău, dar te salut din România!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 22:35

Viitorul a obținut prima victorie în 2018, 1-0 cu Juventus București, după un meci dificil pentru echipa campioană. 

După meci, Gică Hagi a continuat criticile la adresa Fiorentinei și i-a adresat un mesaj direct în italiană lui Pantaleo Corvino în legătură cu modul în care l-a tratat pe Ianis Hagi, marcatorul golului de azi.

”Susține-l pe acel băiat și nu-l lăsa să plece. Nu ai nimic de zis. Ianis nu e un jucător rău şi tu știai asta (n.r. Corvino). Nu ai decis bine pentru club.

A pierdut un jucător bun, precum mulţi jucători de număr 10 buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie.

Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău, dar te salut din România. Mergem mai departe și vedem ce se va întâmpla”, a spus Hagi, la conferința de presă, în limba italiană, pentru Pantaleo Corvino, directorul sportiv al italienilor.

"Îi spun că nu e frumos ce a făcut. Toți cei din Firenze voiau să îl vadă pe Ianis, dar i-a dat reject. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena și picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveți, din greșeală", a continuat Hagi, în limba română.

Viitorul l-a adus înapoi pe Ianis în această vară, pentru 2 milioane de euro, după ce mijlocașul de 20 de ani a jucat doar doar 54 de minute în Serie A.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
142284809886894
Sorin Brasoveanu-Doky  •  11 Februarie 2018, 19:38

Hagi..asta se face din ce in ce ...de ras...penibil

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  11 Februarie 2018, 18:58

Cred că "regele "a început să fie tot mai ridicol! Îi face mai mult rău băiatului când "trage "atât de el.

gigelos
gigelos  •  11 Februarie 2018, 16:26

Dacă ar înțelege lucrurile , le -as da bani , as uza de relații, l -as trimite la Ajax , a doua , a treia echipa și doi ani nu as comenta nimic pe subiectul asta. Ianis la Viitorul ? O păcăleală. Colegii lui nu înțeleg nimic, ies în evidenta în fata lui se supara patronul, statuia , nu-i pasează etc .Au câștigat titlul fără Ianis , acum sunt timorați, nu știu cum s -o dea

Vezi toate comentariile (48)
Comentează