FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi și Popescu pot dinamita Liga 1! Ce se întâmplă la Viitorul, dacă se califică în play-off

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, pregătește o strategie care poate naște controverse, dacă formația de la malul mării se califică în play-off-ul Ligii 1.
Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, pregătește o strategie care poate naște controverse, dacă formația de la malul mării se califică în play-off-ul Ligii 1.

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 21:41 / Actualizat marti, 09 martie 2021 23:20

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, pregătește o strategie care poate naște controverse, dacă formația de la malul mării se califică în play-off-ul Ligii 1. 

Gică Popescu a recunoscut că strategia Viitorului din acest sezon a fost greșită. Tinerii au primit mai puține șanse, în detrimentul unor fotbaliști străini, cu mai multă experiență. Președintele constănțenilor spune că va regla lucrurile din mers, dacă formația lui merge în play-off. Vrea să folosească jucători născuți după anul 2000. 

„Mircea este o persoană care dorește să promoveze tinerii. Uitați-vă, în lot avem foarte mulți jucători de la grupa 2000. Dacă ar fi avut rezultatele necesare pentru a fi în play-off, jucam doar cu ei în play-off. Eu mă bag în interesele celor de la FCSB, Craiova? Fiecare are strategia lor. Nu permit nimănui să se bage la mine în curte. Eu vreau să pregătesc sezonul următor, am fi băgat tinerii. 

Dacă aveam o diferență mică și mă băteam la titlu, ok, joc cu toată lumea. Altfel, trebuie să dau voie copiilor din 2000. Nu mă interesează altceva! Cine spune că juniorii nu pot câștiga?! Când aveam doar juniori și câștigam în Cupă, la Botoșani, era altceva? Ăia erau pregătiți? Ăștia ce au? Direct în play-off îi aruncam! Țineam 4-5 cu experiență și în rest tineri”, a spus Gică Popescu, la Fotbal Club, de la Digisport. 

Viitorul, doar șanse matematice la play-off 

Viitorul este în acest moment pe locul 11 în Liga 1, cu 29 de puncte. Formația de la malul mării are un meci restant, pe teren propriu, cu ultima clasată, Poli Iași. Matematic, trupa antrenată de Mircea Rednic păstrează șanse matematice la play-off. 

Clinceni și Botoșani au câte 37 de puncte. Un eventual triumf cu Poli ar reduce diferența la 5 puncte, când mai sunt de jucat 4 etape.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

Colțescu, suspendat de UEFA, poate arbitra în Liga 1! Avem răspunsul OFICIAL

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1176585926132622
Alexandru Puiu Dumitrascu  •  10 Martie 2021, 09:51

Explicati-i Dlui Popescu ca , pentru a iesi in spatiul public cu astfel de declaratii , trebuie sa stapaneasca bine limba romana . Altfel devine "violator " de fraze . "Fiecare are strategia lor !" , despre ce vorbim ?

1176585926132622
Alexandru Puiu Dumitrascu  •  10 Martie 2021, 09:50

"Fiecare are strategia lor !????"

caoradea
caoradea  •  10 Martie 2021, 08:11

Dar ajungi Popescule in play off ? Nu cred...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează