FOTBAL  »  Superliga  »  ŞERIF TIRASPOL

Hai la vecini! » Stoichiţă vrea să ademenească doi stelişti la Şeriff Tiraspol!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 13:44

Mihai Stoichiţă o duce bine la Şeriff Tiraspol, fiind lider detaşat al campionatului din Moldova. Situaţia bună îi permite antrenorului român să-şi propună să transfere jucători de valoare.

Gazeta a scris azi că Novak Martinovici ar putea ajunge la Dinamo din această iarnă, dar Mihai Stoichiţă îşi exprimă interesul pentru fundaşul sîrb, care poate evolua atît central, cît şi dreapta.

De asemenea, pe Stoichiţă l-ar tenta şi Tibi Bălan, un alt jucător care va fi pus pe liber de Steaua.

"Martinovici e un caz interesant, un jucător interesant. Îl cunosc foarte bine, şi caracterul pe care îl are. Polivalenţa lui mă face să mă gîndesc de două ori la el. Mă interesează şi Tibi Bălan. El n-a prea jucat la Steaua, dar e un jucător de valoare", a spus Stoichiţă la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
andystar
andystar  •  14 Decembrie 2012, 02:12

I-ai tu slughita ca sunt foarte buni si talentati !

gabynho08
gabynho08  •  13 Decembrie 2012, 15:28

marti nu va merge la dinamo,pt ca in primu rand nu au cu ce sa il plateasca. pe dreapta are 3 variante : Ogararu,alexandru matel sau jivko milanov,duarte e prea batran de teixeira nu e nevoie,nu ar avea loc

treadstone
treadstone  •  13 Decembrie 2012, 14:50

mai ales pe dreapta Martinovic ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează