FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Halagian dezamăgit de Stoichiţă: ”Eu l-am făcut antrenor, iar el nu-mi mai dă un telefon!”

Mihai Stoichiță a revenit pe banca Stelei la finele lui martie, în locul demisului Ilie Stan
Mihai Stoichiță a revenit pe banca Stelei la finele lui martie, în locul demisului Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 09:46

Contestat de suporterii Stelei, Mihai Stoichiţă s-a ales cu un ”duşman” în plus. Florin Halagian se adaugă celor dezamăgiţi de actualul tehnician din ”Ghencea” deoarece acesta l-a dat uitării.
”Eu l-am făcut antrenor, iar Stoichiţă nu-mi mai dă un telefon. Nu am mai vorbit cu el de peste un an. Ne-am văzut ultima dată la o întîlnire a celor ce au fost la Progresul. Am stat puţin de vorbă şi atît. Apoi a uitat de mine”, a declarat Halagian în ”Ring”.

Momentul la care se referă tehnicianul de 73 de ani s-a petrecut în 1993, cînd era ”principal” la Dinamo. Tot ”Hala” povesteşte: ”Nu-l cunoşteam pe Stoichiţă. Îl ştiam doar aşa, din auzite. Nu ştiam multe despre el, nici nu mă gîndeam să-l iau colaborator vreodată. Eram printre «grei» atunci. Fusesem campion cu două echipe şi o antrenam pe Dinamo. Într-o zi a venit la mine Dumitru Tudor, «Ciorbă», şi mi-a zis: «Armene, ia-l, mă, şi pe ăsta la tine la Dinamo, că n-are şi el unde să antreneze. E tînăr, nu e băiat prost, dar se pierde dacă stă pe tuşă!» M-a pus pe gînduri. Îmi doream pe cineva tînăr lîngă mine, să asculte şi să înveţe. Nu prea puteam nici să-l refuz pe «Ciorbă». Aşa că l-am luat secund pe Stoichiţă”.

Aşa s-a produs apariţia în antrenorat a lui Stoichiţă (57 de ani), care anterior lucrase numai în liga secundă. A urmat apoi ascensiunea. De atunci a pregătit 18 echipe, între care trei ”naţionale” (Panama, Armenia, Kuwait). Doar la Steaua şi AEL Limassol a avut mai multe mandate.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
andu87
andu87  •  05 Aprilie 2012, 12:16

Sa te sune, sa ce? sa-i dai tu sfaturi, din era glaciara?

martoru
martoru  •  05 Aprilie 2012, 12:13

ai bre nea halagian... el te-ar suna da nu are numarul... in toata memoria telefonului (lafel si in memoria de pe umeri) are doar un singur numar.. ala de la palat

werdy
werdy  •  05 Aprilie 2012, 12:09

Este asa cum l-ai " facut "

Vezi toate comentariile (4)
Comentează