FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hanca dezminte plecarea de la Dinamo: "Nu mă gândesc la transfer"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 18:21

Sergiu Hanca, mijlocaşul de 25 de ani al lui Dinamo, a dezminţit informaţiile apărute astăzi, conform cărora ar fi supărat pe propria conducere din cauza faptului că s-ar fi împotrivit transferului acestuia la Lille. 

"Eu nu știu despre vreo ofertă, nici cei de la club nu mi-au zis nimic. E adevărat că am o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Momentam mă gândesc la echipa națională, nu la vreun transfer.

Nu există niciun conflict între mine şi conducerea clubului. Sunt de un an şi jumătate aici şi nu am întâmpinat nici măcar o dată vreo problemă sau dispută în colaborarea noastră. 

Nu se pune problema să plec la vreo altă echipă din România, doar în străinătate", a declarat Hanca, conform TV Dolce Sport.

1.250.000 €e cota de piaţă a dinamovistului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Sergiu Hanca este unicul dinamovist convocat pentru "dubla" cu Polonia și Chile. Mijlocașul este la a doua convocare la națională, după ce Daum l-a chemat și pentru meciul cu Danemarca din martie, încheiat 0-0. Hanca a fost doar rezervă în acel meci.

Citeşte şi: Dinamo a primit prima ofertă concretă pentru Hanca. Răspunsul "câinilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  23 Mai 2017, 22:59
Postat de John Milne pe 23 Mai 2017, 18:59

Chiar daca pleaca se intoarce repede ca lazar si anton . Asa ca stati linistiti .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Mai 2017, 20:06

normal ca dezminte. asa zisul scandal a avut loc doar in redactia gsp, pentru a hrani spiritual anti-dinamovistii. Deja imi dau seama de aceste intoxicari doar dupa titlul articolului.

fcsb.86
fcsb.86  •  23 Mai 2017, 19:44
Postat de bogat pe 23 Mai 2017, 18:57

asa tata, bagati strambe. inventati un conflict intre Hanca si club si apoi sunati paritle ca sa le incitati, doar-doar o scapa unul ceva. Nu va mai iese, smecheriile astea tabloide s-au fumat deja. Dar e trist modul asta de a face presa prin a inventa stiri si porni conflicte. Bineinteles ca asta doar pentru unii; la altii le trageti clopotele ca poate pica banu'.

Sa fim seriosi, nu e nevoia ca presa sa spuna ceva, baiatul crezi ca nu vrea la mai bine pe mai multi bani? El stie ce clauza are in contractul semnat, cu siguranta ca daca prinde un "pont" spune ca vine pe 800 mii, cat e clauza pe X salariu. Nimeni nu e prost ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează