FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a primit prima ofertă concretă pentru Hanca. Răspunsul "câinilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 17:21

Sergiu Hanca, unul dintre cei mai apreciați jucători ai dinamoviștilor din sezonul recent încheiat, este curtat de mai multe echipe din străinătate.

Una dintre formațiile care și-au manifestat interesul pentru mijlocașul de 25 ani este gruparea din prima ligă franceză Lille (locul 11 în sezonul abia încheiat).

Conform TV Dolce Sport, francezii i-ar fi oferit lui Dinamo 600.000 de euro în schimbul lui Hanca, ofertă refuzată categoric însă de oficialii dinamoviști. 

1.250.000 €e cota de piață a lui Hanca, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

De altfel, tehnicianul Cosmin Contra a specificat clar că și-ar dori ca cei mai buni jucători să rămână la echipă și din sezonul viitor, doar în cazul unor superoferte fiind dispus să renunțe la oamenii săi de bază. 

Sergiu Hanca este unicul dinamovist din lot convocat pentru "dubla" cu Polonia și Chile. Mijlocașul este la a doua convocare la națională, după ce Daum l-a chemat și pentru meciul cu Danemarca din martie, încheiat 0-0. Hanca a fost doar rezervă în acel meci. 

12 goluri și 13 pase decisivea reușit Hanca pentru Dinamo în sezonul 2016-2017, în toate competițiile

"Îmi doresc ca în cazul în care vor pleca jucători, ei să plece pe un preţ corect, pe bani mulţi, conform valorii lor. Astfel, să-i putem înlocui cu alţi jucători de valoare. Avem jucători buni, de echipa naţională, iar dacă pleacă aş vrea să plece pe bani mulţi"  Cosmin Contra, pe 16 mai, la TV Digi Sport

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (87)
zecs93
zecs93  •  23 Mai 2017, 01:14
Postat de babahuda pe 22 Mai 2017, 19:01

Lille, ocupanta locului 11 în proaspăt încheiatul sezon din Ligue 1, a trimis o ofertă de 600.000 de euro, anunţă Dolce Sport, dar conducerea din Ştefan cel Mare a declinat-o, considerând că poate obţine mai mulţi bani în schimbul celui mai bun fotbalist din acest sezon, Hanca fiind dorit şi de o altă echipă din Franţa.

Si au dreptate, Negoita sa nu mai faca prostia sa vanda pe oricine, sa pastreze nucleu de jucatori care a confirmat + sa aduca si alti pe niste posturi deficitare si daca ajungem in grupele europa league o sa vinda pe sume mari daca tot e disperat atata !!!

zecs93
zecs93  •  23 Mai 2017, 01:13
Postat de khal_37 pe 22 Mai 2017, 18:33

Exista doar o singura Stea, si se afla acolo unde-i este locul sus printre stele. E greu sa traiesti cu gandul ca echipa ta se zbate in mediocritate, in mocirla iar dusmanii de moarte sunt mereu intre STELE.

Ati fost stele, acum sunteti praf de stele :)))))))))) sau daca sunteti stele, pacat ca cerul e mereu innorat si nu se vede bah steaua cazatoare :)))))))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Mai 2017, 22:02

Hanca nu are voie sa plece sub 2 milioane.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează