FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Hanca, după ce Ioniță a început să plângă de ciudă pe FCSB: "Numai la noi e mentalitatea asta" » Recunoaște în premieră: "M-am opus când m-a reprofilat Andone"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 11:00

Sergiu Hanca a comentat reacția emoțională a lui Alex Ioniță II de la finalul meciului Astra - FCSB (0-1) și este de părere că există o anumită mentalitate în România, care nu se regăsește și afară.

"Cred că Ioniță a spus ce a simțit în acel moment. E normal să existe rivalitățile dintre echipe. Eu sunt dinamovist de mic și nu cred că pot juca vreodată pentru FCSB, nu contează doar banii.

Cred că mentalitatea asta o avem doar noi, românii. În afară sunt profesioniști și nu conteaza cu cine țin, ei merg să joace", a spus Hanca la TV Digi Sport.

Mijlocașul de 25 de ani este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai lui Dinamo și a ținut să-i mulțumească lui Ioan Andone pentru că l-a reprofilat.

"Ioan Andone m-a reprofilat, eu nu prea am fost de acord la început, dar el mi-a explicat ce vrea de la mine și am ajuns sa dau acest randament", a adăugat Hanca.

Despre viitorul lui la Dinamo, mijlocașul a spus: "Mai am contract 2 ani. După ce se va termina campionatul, vom analiza posibile oferte". 

"Mă bazez pe faptul că cei de la CS U Craiova vor încerca să câștige împotriva lui FCSB după incidentele din ultimul timp. Suntem dezavantajați pentru că trebuie să se încurce celelate, ca să luăm titlul. Dar noi trebuie în primul rând să câștigăm meciul nostru. Probabil că presiunea va fi mare pentru Viitorul la ora jocului, e aproape de o performață istorică" Sergiu Hanca

12 goluri
a dat Hanca pentru Dinamo în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
936901769693416
Predan Mihai  •  12 Mai 2017, 13:50

Hanca a fost intrebat de servitorii din presa a-i pastorului,altfel i-l durea la basca pe el,de Ionita !Presa de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Mai 2017, 13:42
Postat de ando89 pe 12 Mai 2017, 12:19

Căpitane, după trei-patru ani și încă două milioane de migranți să vezi cum li se schimba mentalitatea... o să trebuiască să le bagam vize, vor veni mai multi suedezi la noi în refugiu decât în anii 70 pe litoral:))

Mai bine sa vina suedezele. :)))))

bakunin
bakunin  •  12 Mai 2017, 13:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ma scuzi, *** :) Ce sa faca ,saraca, mai adoarme si ea, nu se paote apara toata noaptea *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează