FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Haos fără frontiere » Decizia lui Sorin Grindeanu de azi, care afectează Dinamo în mod direct

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 20:49

Haosul generalizat care domnște în Guvern de câteva zile a continuat și astăzi, premierul Sorin Grindeanu înaintând președintelui demisiile lui Carmen Dan, Ministrul de Interne, și a lui Sevil Shhaideh, Ministrul Dezvoltării.

Indirect, instabilitatea guvernamentală din ultimele zile o afectează și pe Dinamo, a cărei problemă privind modernizarea stadionului a rămas în continuare nesoluționată.

Astfel, Carmen Dan nu va mai fi în fruntea Ministerului de Interne, parte importantă din războiul care vizează reconstrucția stadionului Dinamo în vederea EURO 2020.

"Ne-am confruntat în ultimele luni cu situația delicată de la stadionul Dinamo. Timp de 15 ani toți angajații din acest minister au preferat o situație confuză, ca patrimoniul statului să fie în beneficiul și la discreția unui grup restrâns de persoane.

Am demarat o serie de verificări pentru clarificare situației. S-au găsit mulți să dea lecții sau să încerce să ne indimideze", afirma, chiar azi, Carmen Dan. 

Pentru moment, interimatul va fi preluat de prim-ministrul Sorin Grindeanu, fiind o chestiune de durată până când se va stabili numele viitorului ministru de Interne. 

Astfel, șansele ca stadionul Dinamo să fie modernizat se apropie vertiginos de zero.

"Facem absolut tot ceea ce este necesar pentru a pune la dispoziţia CNI-ului stadionul Dinamo, pentru modernizare. Sunt mai multe proiecte, iar proiectul care se va realiza urmează să fie stabilit de specialişti. Obiectivul nostru prioritar în această perioadă este să punem la dispoziţia CNI stadionul"
Carmen Dan, în urmă cu o lună

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
kwd2015
kwd2015  •  17 Iunie 2017, 14:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  17 Iunie 2017, 09:43
Postat de 1745flo pe 17 Iunie 2017, 09:03

Sunt aghiotanții ciobanului, la datorie a de obicei!

dinam0 tot se face , cu sau fara carmen ...tanase , se face de ras . Doar dinam000...

1745flo
1745flo  •  17 Iunie 2017, 09:03
Postat de zecs93 pe 17 Iunie 2017, 00:27

Sa mai zica vrunu ca ajuta PSD-ul Dinamo ca *** ca la 50cent !!!

Sunt aghiotanții ciobanului, la datorie a de obicei!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează