LIGA 1  ·  CSMS IAŞI - OŢELUL, AZI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Haos în Copou » Iaşiul a rămas fără antrenor cu o zi înainte de meci!

Articol de — Duminica, 22 Iulie 2012, 00:00

Popa a plecat ieri de la Iaşi, favorit să-l înlocuiască e Ciobotariu


Nou-promovata din Copou a rămas fără antrenor cu numai o zi înainte de startul Ligii 1. Supărat că lotul este extrem de subţire, Ionuţ Popa a părăsit ieri Iaşiul. Pe lîngă faptul că promisiunea de aducere a patru fotbalişti de valoare, primită imediat după promovare, nu s-a concretizat, tehnicianul a fost iritat de faptul că joi a aflat că nu poate conta în partida cu Oţelul pe cei mai experimentaţi oameni din lot.

Onofraş şi Gado nu au fost de acord cu încercarea şefilor de a le diminua salariile, în timp ce Milea nu a primit statutul de jucător liber, ce era necesar pentru a fi legitimat.

Surse autorizate susţin că preşedintele Florin Prunea doreşte să-l aducă la Iaşi pe Liviu Ciobotariu, fără angajament de cînd a plecat de la Dinamo.

"Avem un lot mai slab ca anul trecut! Nu pot să fiu singurul care scoate castanele din foc"
Ionuţ Popa, ex-antrenor CSMS IaşiCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (4)

avasilichioaei  •  22 Iulie 2012, 14:09

Nu cred ca vreun iesean crede ca ne putem salva de la retrogradare cu echipa asta de 2 lei..doar pe cei de la U Cluj sa-i depasim in clasament...de asta nici nu mai vine lumea la stadion! NICHITA ESTI O JIGODIE CE AI DISTRUS UN ORAS SI O ECHIPA CU TRADITIE!

id45  •  22 Iulie 2012, 10:36

Cand eram copil citeam basmele lui Creanga , dar in privinta fotbalului la Iasi nu-mi da nimeni lectii - Politehnica nu a mai avut jucatori buni tocmai de pe vremea lui Romila si Simionas , iar jucatori care ar fi trebuit sa - si ajute echipa Rosu sau Pancu nu au contat niciodata pentru Iasi - momentan fara suparare avem o echipa de liga B

mizzzerya  •  22 Iulie 2012, 07:29

sau in traducere libera : Popa e suparat ca nu a fost de acord primarul Nichita sa plateasca comisioanele agentilor, care dupa aceea ii dadeau si lui partea :))))) astfel , Iasiul a pierdut fotbalisti de marea valoare si viitor , cum ar fi : titulari ai nationalei Maltei, care nu isi puteau parasi job-ul de la pizzeria locala pentru mai putin de 30000 euro la semnatura si 3000 euro pe luna ......sa fim seriosi ....trage Manchester de Popa si nu stim noi....adica isi strica cv-ul la final de cariera ............

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1