FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Helmut Duckadam a acceptat propunerea primarului din Clinceni: „Aveam nevoie de imagine”

Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele.
Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele.

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 16:01 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 17:47

Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele. Primarul localității de lângă București dă detalii despre decizia luată.

Fostul portar de legendă al Stelei nu duce lipsă de oferte după ce a plecat de la FCSB din funcția de președinte onorific. „Eroul de la Sevilla” a părăsit vicecampioana României după 10 ani, iar acum a primit o propunere de la Clinceni. Nu pentru clubul de fotbal, ci de la primarul Adrian Budeanu. 

Liceul Sportiv "Helmut Duckadam" 

Edilul micuței localități de lângă București își dorește ca Liceul Sportiv din Clinceni să poarte, din toamnă, numele Helmut Duckadam. Iar feedback-ul din partea fostului portar a fost unul bun, urmând să se organizeze un eveniment în care să se comunice oficial decizia.

„Aveam nevoie de imagine” 

„Am avut o discuție preliminară cu domnul Duckadam în acest sens și am acceptul dânsului. Vom avea un Consiliu de Administrație la nivel de școală, după care vom da o decizie oficială. Ne-am gândit că avem nevoie de imagine și la un nume de mare rezonanță în fotbalul românesc. Iar Duckadam este. Am stabilit o întâlnire cu dânsul și am primit acceptul dânsului", a zis primarul Clinceniului, Adrian Budeanu. 

Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă 
- Helmut Duckadam, fost portar al Stelei

VIDEO / Cum a ales primarul din Clinceni să denumească liceul cu profil sportiv ”Helmuth Duckadam”

Citește și alte știri despre Helmut Duckadam:

Explicații pentru insuccesele repetate ale formației FCSB » „Secunzii” lui Becali, criticați: „Poate unii fotbaliști n-au performat și din cauza unor tehnicieni!”

Helmuth Duckadam a răspuns ofertei venite de la președintele Senatului României: „Câtă răutate și invidie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
iung811
iung811  •  25 Iunie 2020, 00:23
Postat de cornelconasu pe 24 Iunie 2020, 18:10

Nu știu cum a decis primarul asta deși era necesară o Hotîrâre a Consiliului Local și nu știu care au fost argumentele ! Ce treabă are Duckadam cu ...Clinceni ?!

Duckadam isi cauta sponsorizare si a ajuns in Clinceni pentru ca toata sleahta de la stoaia, in frunte cu Argaseala isi face veacu' pe la carciuma de acolo. Primarul probabil ca a acceptat mai mult de jena.

iung811
iung811  •  25 Iunie 2020, 00:20
Postat de iung811 pe 24 Iunie 2020, 23:39

milica86 ai aparut iar?

Tu in afara de cuvantul prost mai stii sa scrii ceva corect in limba romana? Sau ti-a ramas in minte pentru ca asa te striga lumea. Numai ineptii debitezi. Stii tu de Duckadam, marele portar, eroul natiunii si alte vrajeli, cand tu te-ai nascut in '86!!!

iung811
iung811  •  24 Iunie 2020, 23:39
Postat de emil1986 pe 24 Iunie 2020, 18:37

Prostanacule, Duckadam are legatura cu toata Romania, specie de prost! O performanta ca cea realizata de Helmut nu stiu daca tu vei mai tari, probabil nici n-ai trait-o fiind un pusti, care la acea vreme nici nu ***. Este ca te-ai prins ca esti prost?

milica86 ai aparut iar?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează