FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmuth Duckadam a răspuns ofertei venite de la președintele Senatului României: „Câtă răutate și invidie!”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 16:39 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 17:28

Helmuth Duckadam (61 de ani) a refuzat postul de consilier pe probleme de sport al Președintelui Senatului României. 

Helmuth Duckadam a demisionat din funcția de președinte de imagine al celor de la FCSB, dar nu duce lipsă de oferte. Cea mai tentantă a venit din partea lui Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României. Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986 a refuzat oferta din cauza presiunii publice venite pe fondul asocierii lui cu PSD.

Mesajul postat de Helmuth Duckadam

„Cata rautate si invidie! Pentru mine, era o onoare si mandrie sa fiu consilierul pe probleme de sport a Presedintelui Senatului Romaniei. Că in acest moment, Presedinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, caruia doresc sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Stiam ca mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut ca, daca voi veni cu proiecte bune pentru sportul romanesc, poate si viitorul presedinte al Senatului va apela in continuare la serviciile mele. 

Din pacate, invidia si rautatea unora, m-au facut sa renunt la aceasta functie. Voi ramane in continuare consecvent principiilor mele si nu voi mai activa in fotbal sau politica. Viata merge inainte, sa fim sanatosi!”, a scris Duckadam pe Facebook. 

VIDEO Duckadam a răbufnit la GSP Live: „Gică Popescu e cel mai bun exemplu, a fost consilierul lui Dăncilă”

Citește și alte știri despre Helmuth Duckadam: 

EXCLUSIV Duckadam, dezvăluire inedită la GSP LIVE! Cine i-a dat mesaj după plecarea de la FCSB: „Țineți-vă bine!”

Duckadam a răbufnit la GSP LIVE: „Toți mă ocoleau și se duceau la patron! N-aveam birou, nu eram invitat la petreceri când câștigam trofee”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  23 Iunie 2020, 18:24

Regretabil ca Dukadam a renuntat prea repede, prea usor. Din pozitia de consilier al presedintelui senatului putea ajuta sportul romanesc. Primul proiect si cel mai important putea fi aducerea in sport a unui buget impresionant de 50 milioane de euro, disponibilizat prin desfiintarea odioaselor cazarmi sportive staliniste CSA si Dinamo, relicve ale sportului de tip sovietic lichidate deja peste tot in UE și pastrate numai in Romania. Eliberarea sportului romanesc de simbolurilor si relicvele staliniste trebuie sa fie o prioritate pentru orice partid politic serios. Romania nu mai poate ramane exceptia rusinoasa a UE si in acest domeniu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează