FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Duckadam, dezvăluire inedită la GSP LIVE! Cine i-a dat mesaj după plecarea de la FCSB: „Țineți-vă bine!”

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB +15   FOTO
Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 09:21 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 12:05

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a făcut o dezvăluire inedită la GSP Live.

Fostul portar a mărturisit că Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, i-a dat un mesaj după plecarea de la FCSB, deși cei doi au avut o relație tensionată.

Niciunul dintre foștii colegi nu m-a sunat după plecare. Dar am primit mesaje de la oameni cu care de-a lungul timpului am avut replici acide. Țineți-vă bine! De la Șumudică am primit un mesaj! Eu îl apreciez foarte mult. Când a fost ideea de a-l aduce la FCSB, eu l-am susținut. 

Chiar dacă am fost contra galeriei, care nu-l dorea deloc, am spus că e un antrenor foarte bun și că motivează foarte bine echipa. Am zis că i s-ar potrivi și că ar lucra foarte bine cu patronul. Cred că nu a venit din cauza fanilor și din cauza unor persoane din club, care nu l-au vrut”, a declarat Duckadam la GSP LIVE. 

Duckadam și Șumudică, schimburi dure de replici 

De-a lungul anilor, mai ales când Șumudică antrena în Liga 1, Helmut Duckadam și Marius Șumudică au avut câte contre, cea mai recentă în aprilie 2019. „Eu am fost în tribuna oficială la un meci cu FC Vaslui. Conduceam cu 1-0 la pauză şi a intrat domnul Porumboiu şi i-a spus lui Gigi: Fac trei schimbări acum. «Bag trei atacanţi acum. Ori pierd cu 4-0, ori câştig». Şi ne-au bătut cu 3-1. Şumudică era antrenor” a spus Duckadam, iar Șumudică a replicat dur.

„Una, două, domnul Duckadam mă atacă. Probabil că sunt bun, dar chiar aşa, i-a terminat pe toţi în ţară pe care să-i atace? Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria! Dar acum eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac”, a spus Șumi atunci.

FOTO. Imagini spectaculoase de la FCSB - Gaz Metan 2-2 

+11 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Șeful rivalei râde de FCSB: „Cea mai slabă echipă din istoria fotbalului! I-am zis și lui MM Stoica”

Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10158609501301385
Marius Zdrînc  •  22 Iunie 2020, 21:02

Daca stai sa te gandesti bine, omul asta a indurat 10 ani la FCSB doar din respect si loialitate pentru Becali care ia salvat viata la propriu.. Tot respectul pentru Duckadam!

adriann_
adriann_  •  22 Iunie 2020, 17:51
Postat de Traian Pavelescu pe 22 Iunie 2020, 13:40

Plantonul Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA, este pe sectoare și apăra cu abnegatie, devotament și entuziasm creatia odioasa a ocupantului sovietic! Ireal pentru anul 2020, dar explicabil in cazul ordonanțelor de UM!

Sa vezi un securist demascat de CNSAS postand aberatiile astea... Ireal :)))

108022913946097
Traian Pavelescu  •  22 Iunie 2020, 13:40
Postat de catalynn pe 22 Iunie 2020, 13:36

Chiar și dacă ar vrea, legea nu ii permite lui ne-a jjijji sa facă ce scrii tu aici, finalul FC fcsb rămâne cel anticipat, eventul galactic: faliment și desființare! :-))))

Plantonul Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA, este pe sectoare și apăra cu abnegatie, devotament și entuziasm creatia odioasa a ocupantului sovietic! Ireal pentru anul 2020, dar explicabil in cazul ordonanțelor de UM!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează