FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-2

FCSB - GAZ METAN 2-2. Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Thomas Neubert, celebrând în 2012 alături de Reghecampf și MM
Thomas Neubert, celebrând în 2012 alături de Reghecampf și MM

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 22:59 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 01:17

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a anunțat la finalul partidei FCSB - Gaz Metan (2-2) faptul că preparatorul fizic Thomas Neubert ar putea reveni la gruparea roș-albastră.

„Pot să vă dau o veste bună. E posibil să vină Neubert. Acum am vorbit cu Reghecampf să îl lase și a acceptat. Acum să vorbesc cu el, să îl conving să vină. E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. 

8.000 pe lună avea înainte, acum îi dau 10.000 pe lună. Îmi permit. E nevoie de un preparator, avem 7 sau 8 jucători accidentați. Nu e nicio echipă care să aibă atâția accidentați ca noi”, a dezvăluit Gigi Becali în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Thomas Neubert, instrumental în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. 

În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

Conferință de presă Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - GAZ METAN 2-2. Resemnat, Gigi Becali a anunțat ce urmează pentru FCSB: „Nu pot să înțeleg un lucru”

FCSB - GAZ METAN 2-2. Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
22cea
22cea  •  22 Iunie 2020, 23:00

Fortuno terapia salveaza becalia !

itu52
itu52  •  22 Iunie 2020, 09:35

Cei de la blogul GSP, (nu ... tătă ...) s-au supărat rău pe mine, mi-au tăiat conexiunea. Soluții sunt, dar nu merită. Să mai zică cineva că a dispărut cenzura. Grav este că au evoluat, au trecut de la intoxicare politică(odinioară) la intoxicare informativă.

835108086928187
Francisc Dascal  •  22 Iunie 2020, 09:03

Oh mister G.BECALI,cauta dl. pe Bölöni Laszló si in 3 ani explodeaza cota jucatorilor si vezi fotbal in loc de bambilici.Vezi ordine,disciplina,pregatire fizica etc. dar nu poti indica lui nimic,deoarece el este profesionist nu ucenic precum:DICA,TEJA,VINTILA vrei fotbal domnule Becali ,fa un efort merita pentru binele intregului fotbal romanesc,deoarece ai strans jucatori talentati dar ei au nevoie de antrenor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează