FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-2

FCSB - GAZ METAN. Șeful rivalei râde de FCSB: „Cea mai slabă echipă din istoria fotbalului! I-am zis și lui MM Stoica”

FCSB și Gaz Metan au remizat în etapa a 4-a din play-off +15   FOTO
FCSB și Gaz Metan au remizat în etapa a 4-a din play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 07:35 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 08:32

FCSB a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Gaz Metan, iar Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a oferit o declarație dură, ironizând echipa roș-albastră.

„După 40 de ani în fotbal, de ce aș fi fericit că am luat un punct cu FCSB?! Am respectat-o prea mult. Eram fericit dacă îi băteam!FCSB a fost cea mai slabă din istoria fotbalului! I-am spus şi lui MM Stoica asta. I-am zis că sunt dezamăgit. Cred că pregătirea psihică nu e completă acum, iar creierul nu se oxigenează bine. 

Dacă aveam mai mult noroc, câştigam meciul cu FCSB. E foarte greu pentru că am avut un nivel de pregătire... Trebuie să o iei treptat pentru că nu poţi să păcăleşti organismul. 

Eu am o grămadă de pariuri că termin pe 5, dar acum vreau pe 4! Jucătorii sunt premiaţi pentru fiecare loc urcat în clasament. Eu am vorbit cu jucătorii şi le-am zis că trebuie să demonstreze antrenorului ce pot. Antrenorul, dacă arată că trebuie să continue, va avea un salariu mic, dar bonusuri de performanţă pentru play-off şi play-out. Dacă ai rezultate bune iei bani. Dacă nu, nu””, a declarat Ioan Mărginean la Look Sport.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
jabs
jabs  •  22 Iunie 2020, 15:38

De cand e Gazul rivala ??? Sau Limoniu vreo valoare ???

jabs
jabs  •  22 Iunie 2020, 15:15

Limoniule,ati jucat cu o echipa decimata si au tremurat chilotii pe tine...Tu vorbesti de noroc ??? Mai bine plateste jucatorii si oamenii din jurul clubuli,iti bati joc de toata lumea...Inclusiv de legendele Mediasului si de juniori !!! In timp ce tu cotizezi la dinamo.RUSINE !!!

florar
florar  •  22 Iunie 2020, 10:53

Sa fi egalulul celei mai slabe echipe din istorie....ce spune despre cel care face enuntul???Daca tacea sigur parea mai destept!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close