FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam are o problemă cu vedeta FCSB: „Să stea mai puțin pe jos!”

Darius Olaru e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri
Darius Olaru e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 11:39 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 14:40

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam, nu-l vede pe Darius Olaru plecând în această iarnă de la FCSB. Gigi Becali i-a pus 8 milioane de euro preț, iar cluburile interesate, Torino, Monza, Gent și Anderlecht, au dat înapoi. 

Darius Olaru a plecat ca din pușcă în 2024. Mijlocașul lui FCSB a reușit un hattrick în meciul cu UTA (4-0), etapa trecută, și este golgheterul Ligii 1, cu 13 reușite.

FIFA i-a ridicat interdicția la transferuri clubului din Superliga » A rezolvat deja primele două transferuri
DECIZIE
FIFA i-a ridicat interdicția la transferuri clubului din Superliga » A rezolvat deja primele două transferuri

Un bilanț apreciat de Helmut Duckadam, care însă nu-i complet mulțumit de vedeta lui Gigi Becali. „Bravo lui, marchează. Singurul lucru pe care l-aș vrea de la el ar fi să nu-l mai văd atât de mult pe jos” este citat fostul portar al Stelei de as.ro. Duckadam crede că, dacă o ține tot așa, „s-ar putea să aibă o cotă chiar mai mare, la un moment dat, decât Florinel Coman”.

Duckadam nu-i vede pe Darius Olaru și pe Florinel Coman plecând de la FCSB în această iarnă

Căpitanul Darius Olaru și Florinel Coman sunt cei mai vandabili jucători ai FCSB-ului la ora actuală. Însă patronul roș-albaștrilor solicită 8 milioane de euro în schimbul primului și 5 milioane pentru Florinel. „Cu siguranță, plecarea lor ar slăbi echipa. Dar eu nu cred că vor pleca în această iarnă”, a comentat legenda Stelei.

De Olaru s-au interesat deja mai multe cluburi, în speță Torino, Monza, din Serie A, Gent și, mai ales, Anderlecht, din Belgia. Însă au dat înapoi când au aflat prețul pus de Becali internaționalului român.

Gigi Becali: „La mine orice jucător este de vânzare”

„Prețul e ăla (n.r.- 8 milioane de euro), dar nu vreau să vorbesc de preț acum, pentru că nu am oferte. O să cer când o să vină oferta”, a comentat patronul FCSB, într-o discuție cu jurnaliștii, la Palat.

Argumente pentru prețul ridicat? „Ilie Dumitrescu a spus ceva extraordinar, dă goluri, face, drege. Aleargă foarte mult, dar trebuie să fie mai agresiv. Face ambele faze total, el va creşte. Când o fi, vedem, la mine orice jucător e de vânzare” a fost citat Gigi Becali de fanatik.ro.

FCSB este lider în acest moment în Superliga, la o distanță apreciabilă de urmăritoarele sale, CFR Cluj și Universitatea Craiova: 13 puncte!

VIDEO. Gigi Becali: „Stați să termin de construit biserica, în 2-3 ani, și o să vedeți cum bat Barcelona, City, Real Madrid, Chelsea"

Mai puteți citi:

I-a sunat telefonul la ora zece seara: „Nu pot să dau nume, că nu e frumos” » Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Bagă-i lu' ăla o sută de milioane. Noroc că aveam inima tare”

Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1ianuarie
1ianuarie  •  25 Ianuarie 2024, 14:04

Torino, Monza, Gent și Anderlecht, au dat înapoi vreo șapte milioane. Va primi Duckadam un telefon cu dedicație!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close