FOTBAL  »  Superliga  »  VERDICT

Helmut Duckadam râde de obiceiurile șefilor de cluburi din Superliga: „Am văzut trei patroni fericiți. Ei nu se mai iau după nimeni”

Helmut Duckadam FOTO: GSP
Helmut Duckadam FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 21:18 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:19

Fostul mare portar al Stelei, Helmut Duckadam, susține că Gigi Becali, Nelu Varga și Mihai Rotaru sunt cei mai fericiți patroni din campionat, întrucât ei iau deciziile la cluburile lor. 

De la reluarea campionatului, Gigi Becali, Nelu Varga și Mihai Rotaru au ieșit „la rampă” de multe ori. Patronul FCSB, în stilu-i caracteristic, a făcut show în conferințele ținute la Palat.

GSP a aflat cine e noul selecționer al naționalei de handbal masculin » Va fi prezentat într-o conferință inedită: față în față cu Xavi Pascual
NUMIRE
GSP a aflat cine e noul selecționer al naționalei de handbal masculin » Va fi prezentat într-o conferință inedită: față în față cu Xavi Pascual

Varga, ca să-l înlocuiască pe Andrea Mandorlini cu Adrian Mutu, pe banca CFR-ului, iar Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, ca să-i apere pe juveți și pe antrenorul Ivaylo Petev după umilitorul 0-3 cu FCSB.

Helmut Duckadam: „N-a intrat în vestiar, să încurajeze echipa?”

Acesta fiind tabloul săptămânilor scurse din ianuarie, Helmut Duckadam a dat verdictul. „Am văzut trei patroni fericiți. Domnul Becali, domnul Varga și domnul Rotaru, care a fost și el mulțumit. A încurajat echipa.

Nu a intrat în vestiar ca să încurajeze echipa? Și a zis că nu dau înapoi, că merg înainte, nicio problemă, cu echipa și că nu a fost penalty?(n.r. la meciul cu FCSB).

Toți trei care nu se mai iau după nimeni. A zis-o și domnul Varga: «Nu mai ascult de nimeni, eu pun antrenor, fac...». Domnul Rotaru la fel, de domnul Becali știm. Nu știu de ce mai analizăm”, a comentat Duckadam, la DigiSport.

Helmut Duckadam despre alegerea antrenorilor la Universitatea Craiova: „N-a avut fler”

Legenda Stelei și-a exprimat, în schimb, opinia despre schimbările de pe banca Universității Craiova: „Din punctul meu de vedere, conducerea nu a avut fler când a ales antrenorii. N-a fost unul, au fost doi, trei”.

Rotaru a început sezonul cu Eugen Neagoe pe bancă, dar când Laurențiu Reghecampf a devenit disponibil, l-a adus imediat la Craiova. Numai că Reghe l-a lăsat baltă, după numai 7 meciuri, și a plecat în Arabia Saudită! Iar patronul Universității a trebuit să continue cu „interimarul” Corneliu Papură până să-l numească pe Ivaylo Petev.

Bulgarul a început bine, cu 4 victorii consecutive, dintre care una în Cupa României, dar apoi s-a înscris pe un trend descendent: două remize, trei eșecuri, toate în campionat!

VIDEO. Gigi Becali, ironie pentru Mihai Rotaru: „Am bătut echipa cu jucători mai buni ca ai noștri”

Mai puteți citi:

Clubul din Liga 2 a scăpat de fotbalistul plătit cu un salariu neverosimil » Încasa o sumă la nivel de Top 6 Superligă!

Probleme financiare la Sepsi? Laszlo Dioszegi schimbă strategia: „Cred că putem rezista până în vară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Ianuarie 2024, 05:38

...ce tot se baga astia care sunt dusmanii U Cv sa vorbeasca despre noi ?...ce credibilitate au ?

istet10
istet10  •  30 Ianuarie 2024, 22:35

Hagi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează