FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Probleme financiare la Sepsi? Laszlo Dioszegi schimbă strategia: „Cred că putem rezista până în vară”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să obțină bani din vânzarea numelui arenei din Sfântu Gheorghe / FOTO: Imago +9   FOTO
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să obțină bani din vânzarea numelui arenei din Sfântu Gheorghe / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 20:20 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 20:25

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să obțină bani din vânzarea numelui arenei din Sfântu Gheorghe. 

Sepsi a rămas fără unul dintre cei mai importanți sponsori din ultimele sezoane. OTP Bank a renunțat la afacerile din România.

Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”
FRF
Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”

Laszlo Dioszegi caută noi soluții pentru finanțare. Pe modelul marilor cluburi europene, unul adoptat recent și de Rapid, covăsnenii vor să scoată la licitație numele arenei locale.

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi: „Încercăm altă strategie din vară!”

„Nu este aşa de uşor, mai vine un sponsor cu 5.000 de euro, cu 10.000 de euro. Eu cred că putem rezista până în vară fără niciun fel de problemă, iar din vară încercăm altă strategie. 

Poate reuşim să vindem numele stadionului şi nu ar mai fi nicio problemă pentru sezonul următor”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Orange Sport

Cum arată stadionul lui Sepsi Sf. Gheorghe

Arena a fost inaugurată pe 16 octombrie 2021, cu un eșec, 1-2 contra Voluntariului.

Aflat la marginea orașului Sfântu Gheorghe, la ieșirea spre Miercurea Ciuc, noul stadion al lui Sepsi e foarte accesibil. Cu mașina nu faci mai mult de 5-10 minute, iar pe jos, din oricare parte a urbei, nu durează mai mult de 20-25 de minute să ajungi la Sepsi Arena. 

+5 FOTO

Arena are mai mult de 500 de locuri de parcare. În apropiere mai este un centru sportiv, o sală de sport, care are încă mai bine de 100 de locuri de parcare. Fiind un stadion mic, de doar 8.400 de locuri, dar și pentru că se află la ieșirea din oraș, locurile de parcare nu sunt o problemă.

Tribunele sunt acoperite și foarte aproape de suprafața de joc, deși primul rând de scaune e la o înălțime mai mare față de suprafața de joc. Și așa, spectatorii au o vizibilitate excelentă din orice zonă a stadionului. Există, de asemenea, 80 de locuri pentru persoane cu dizabilități, aflate în scaune cu rotile.

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre scurta sa carieră în fotbal: „Eram și zecar, dar am fost leneș, hai să zicem lent, nu-mi plăcea cu fuga”

Citește și alte știri din Superligă: 

Concluziile lui Ionuț Lupescu după primele două etape din 2024 în Superliga
DINAMO
Concluziile lui Ionuț Lupescu după primele două etape din 2024 în Superliga
I-a schimbat definitiv viața lui Adrian Șut: „Așa a ajuns în vederile FCSB”
FCSB
I-a schimbat definitiv viața lui Adrian Șut: „Așa a ajuns în vederile FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  31 Ianuarie 2024, 16:05
Postat de rhadoo87 pe 31 Ianuarie 2024, 11:46

Ar fi comic ca cineva sa castige la licitatie dreptul de a schimba numele arenei si sa fie unul din urmatoarele variante: -Avram Iancu -Transilvania este pamant romanesc

Lasa ca a doua zi tot la 7 mergeai la fabrica

rhadoo87
rhadoo87  •  31 Ianuarie 2024, 11:46

Ar fi comic ca cineva sa castige la licitatie dreptul de a schimba numele arenei si sa fie unul din urmatoarele variante: -Avram Iancu -Transilvania este pamant romanesc

Rushmepls
Rushmepls  •  31 Ianuarie 2024, 10:09

Acum se vede cine baga banii la Sf. Gheorghe,domnul Laszlo era doar un paravan care isi aloca meritele echipei,cum robinetul s-a inchis ,incep greutatile ,alt patron de carton din liga mamaliga.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează