FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concluziile lui Ionuț Lupescu după primele două etape din 2024 în Superliga

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 15:41 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 17:04

FCSB este lider autoritar în Superliga, cu 50 de puncte după 23 de etape. Roș-albaștrii au câștigat fără drept de apel primele două meciuri oficiale din 2024, 4-0 cu UTA Arad și 3-0 pe terenul celor de la CS U Craiova. Dinamo a pierdut meciurile cu Petrolul (0-1) și Rapid (1-2).

Ionuț Lupescu (55 de ani), legenda dinamovistă, a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să devină campioană. Fostul mare jucător este de părere că doar patronul Gigi Becali poate să-i încurce pe roș-albaștrii din drumul către titlul. 

Lupescu a abordat și subiectul Dinamo. Este de părere că dinamoviștii n-ar fi trebuit să piardă cu Rapid, iar transferurile au fost făcute în mod neprofesionist.

E oficial! Unde s-a transferat Ghezali și câți bani primește Dinamo
DINAMO
E oficial! Unde s-a transferat Ghezali și câți bani primește Dinamo

Ionuț Lupescu: „FCSB se bate cu antrenorul”

„Dinamo nu trebuia să piardă cu Rapid. Pierdw puncte atunci când nu trebuie. Devine din ce în ce mai grea situația pentru noi. S-au făcut câteva transferuri care după părerea mea sunt destul de târziu făcute, făcute în grabă, puțin neprofesionist”, a precizat Lupescu, pentru PRO TV.

Despre FCSB: „Important este ca antrenorul să-și păstreze cumpătul și să învețe din greșelile din ultimii 15 ani. FCSB-ul se bate cu antrenorul, asta a fost problema lor”.

În prezent la CS Dinamo, acolo unde supervizează activitatea centrului de copii și juniori, Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri.

Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul „alb-roșu”.

Ionuț Lupescu lucrează la CS Dinamo alături de Ionel Dănciulescu, cel care este team managerul echipei de fotbal din liga a treia, acolo unde este pe primul loc.

VIDEO. Florin Achim, despre Florinel Coman: „După Euro, cred că e momentul să plece de la FCSB”

Citește și alte știri:

„Arena Națională e mult sub!” » Se laudă cu venituri-record în 2023 la Cluj Arena

Fotbalistul transferat în 2022 de Gigi Becali s-a făcut conducător, îl are ca model pe MM Stoica și anunță: „Vrem să ajungem în Superliga”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează