FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

FCSB. Helmuth Duckadam, „săgeți” spre Florin Talpan: „Nu m-a sunat de ziua mea, cred că e supărat pe mine”

Florin Talpan, unul dintre pionii Armatei în războiul cu FCSB-ul lui Becali
Florin Talpan, unul dintre pionii Armatei în războiul cu FCSB-ul lui Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 22:50

Războiul rece dintre FCSB și CSA Steaua nu a lăsat intacte nici prietenii care aveau un istoric important. 

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei lui Gigi Becali, spune că el și Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, nu-și mai vorbesc.

„Eroul de la Sevilla” a împlinit 61 de ani pe 1 aprilie, dar n-a primit niciun telefon din partea juristului de la CSA Steaua. După cum spune Duckadam, obiceiul anual nu s-a mai petrecut și în 2020, într-o perioadă în care relațiile dintre cele două entități, FCSB și Steaua, par să fie mai reci decât niciodată.

„Talpan nu m-a sunat de ziua mea. Mă suna în fiecare an. Cred că e supărat pe mine. Am vrut să fac aceată precizare”, a spus Duckadam vineri, la TV Digi Sport.

Duckadam: „Proiectul Armatei, un eșec total”

Pe 6 aprilie, Helmuth Duckadam critica fără menajamente proiectul Armatei, afirmând că nu crede că echipa de fotbal din Liga 4 va mai fi susținută după criza financiară cauzată de coronavirus.

„Voi credeți că Armata se va mai gândi după această criză să suțină CSA, echipa lor de fotbal? Vor putea să-și facă echipă doar așa, cu puști, dar nu o să mai vedeți să mai suțină salarii la echipa de seniori. Și sponsorii se vor retrage de pe acolo, iar de patron nici nu se pune problema să apară.

Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro. Nici la Liga 4, dar nici la Liga 2 nu vor găsi un patron. Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect susținut de Armată a fost un eșec total!”.

Citește și alte știri despre conflictul FCSB - CSA Steaua:

Helmuth Duckadam anunță sfârșitul Stelei din Liga 4: „Proiectul Armatei a fost un EȘEC total. Credeți că vor mai susține echipa după criză?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  11 Aprilie 2020, 10:15

***..Îl jignesc pe el daca-l compar cu talpan.N-ar fi castigat pentru Steaua NIMIC dacă in această tarisoara3s-ar judeca pe bune și nu pe interese ori la comandă politică...Întrebarea de bază rămâne:ce căuta "colonelul*** Becali in lojă când STESUA lui Becali elimina Ajax Amsterdam și mai ales ce-a făcut colonelul cu sigla????Cât a produs,câți sponsori a adus,ce performanțe are???Să fim serioși in liga a 4 a nu vine nici dracu,decât cei 2-3 mii de narozi,prostiti de colonel...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  11 Aprilie 2020, 09:09

Când au sărbătorit câștigarea trofeului în 1986 au fost aproape toți jucătorii lipsă Duckadam de ce?un impostor plătit din milă de Becali plus încxasează și solda dela armată,nu știu de ce se bagă așa în seamă chiar nu trebuie,face și el imagină la tratarea reumatismului.El un om înfluențat de bani nemunciți.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  11 Aprilie 2020, 08:35
Postat de ccab pe 10 Aprilie 2020, 23:54

Duckadam l-a sunat oare pe domnul colonel când a fost ziua lui!? Dar pe Lăcătuș l-a sunat Duckadam acum câteva zile, de ziua lui!? Nu știu, întreb! :-)))))

Întrebi ca Johannis în Tenerife. Duckadam e nascut pe 1 aprilie. Lăcătuș pe 5. Cine sună primul pe cine? Știu, deci nu te mai întreb, că 9-ai de un să știi.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează