FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Helmuth Duckadam anunță sfârșitul Stelei din Liga 4: „Proiectul Armatei a fost un EȘEC total. Credeți că vor mai susține echipa după criză?”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 15:40

Helmuth Duckadam (61 de ani), președintele de imagine de la FCSB, nu-i prevestește un viitor strălucit Stelei din Liga 4. 

Fostul mare goalkeeper nu crede că formația Armatei va reuși să ajungă vreodată în Liga 1, considerând că impactul finaciar al crizei coronavirus va afea repercusiuni considerabile la secția de fotbal a CSA Steaua. 

„Voi credeți că Armata se va mai gândi după această criză să suțină CSA, echipa lor de fotbal? Vor putea să-și facă echipă doar așa, cu puști, dar nu o să mai vedeți să mai suțină salarii la echipa de seniori. Și sponsorii se vor retage de pe acolo, iar de patron nici nu se pune problema să apară. 

Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro. Nici la Liga 4, dar nici la Liga 2 nu vor găsi un patron. Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect susținut de Armată a fost un eșec total! 

Tu vrei să ajungi în Liga 1, dar din 2017 până în 2020 n-ai fost în stare să promovezi nici măcar în Liga 4. Echipa asta trebuia să fie acum cu Rapidul în Liga 2, iar la vară în Liga 1, dar CSA tot prin Liga 4 joacă”, a spus „Eroul de la Sevilla”, la Pro Sport. 

Helmuth Duckadam e unul dintre puținii componenți din „Steaua 1986” care a rămas în tabăra lui Gigi Becali în aprigul conflict dintre FCSB și CSA Steaua.

Promovează Steaua anul acesta?

După două sezoane în care a ratat succesiv promovarea în Liga 3, Steaua e mare favorită să facă, în sfârșit, pasul spre cel de-al treilea eșalon. Roș-albaștrii conduc cu autoritate clasamentul Ligii 4 București și par să nu aibă o contracandidată pe măsură la promovare. Campionatul e întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. 

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre conflictul FCSB - CSA Steaua:

Stadionul „Steaua” întețește conflictul FCSB - CSA » Gheorghe Mustață, contre dure în direct cu ultrașii din „Sud”: „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani după pandemie!”

Comunicat Peluza Sud Steaua, după ce Gheorghe Mustață a „revendicat” în numele FCSB noua Ghencea: „Aparține steliștilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  07 Aprilie 2020, 12:58

CAND VA SPUNEAM CA NU A MAI EXISTA IN LUMEA ASTA NICAIERI CA O ECHIPA DE LIGA A 4 SA FACA CANTONAMENT IN AFARA TARII SALE (csa in Turcia) pe banii nostri.... TALPANISME TARA DE NEBUNI. V-AM SCRIS CA EXISTA COPII BOLNAVI DE CANCER CARE AU NEVOIE DE SPITALE, SI NU EXISTA FONDURI SE CONSTRUIA DIN DONATII IN CURTEA SPITALULUI MARIE CURRIE. BAAAAA E NORMAL CE FACEAM NOI. UNDE ESTE PRESA!!!!!!!!!!

planetfun
planetfun  •  07 Aprilie 2020, 11:34
Postat de Niculae Petre pe 06 Aprilie 2020, 18:27

In primul rand informativa,Helmut primeste pensie de la MAI,deoarece a lucrat in cadrul politiei de frontiera. MAPN-ul nu l-a ajutat cu absolut nimic ,iar cand s-a operat a fost ajutat de Becali care asa cum este el(puscarias,nebun,cioban) a ajutat multa lume.Este bine sa ne informam nu sa arunca cu vorbe de dragul de a ponegri pe cineva.

Ai deschis un subiect sensibil, cati dintre cei ce au facut performanta sub numele stelei se descurca decent ?

planetfun
planetfun  •  07 Aprilie 2020, 11:32
Postat de daviddraiman pe 06 Aprilie 2020, 22:04

Bah noi nu stim daca mai iesim din criza ...iar pe voi va intereseaza ce face armata ....nea dukadame vezi ca armata este la putere ...sa nu va ia locul ...

Armata, sa puna mana sa fie in slujba cetatenilor, sa ajute batranii, nu sa-mi defileze cu ak47 pe strazi, ca nu sperie inamicul invizibil.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează