FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Stadionul „Steaua” întețește conflictul FCSB - CSA » Gheorghe Mustață, contre dure în direct cu ultrașii din „Sud”: „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani după pandemie!”

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua atinge noi culmi
Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua atinge noi culmi

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 09:03

STADIONUL STEAUA. Conflictul dintre suporterii FCSB și cei ai CSA Steaua continuă și în pauză de fotbal. Sâmbătă, cele două entități au avut o nouă răfuială, purtată de această dată la radio.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua.

Ce a generat, mai exact, o nouă rundă de tensiuni între cele două părți? Este vorba despre noul stadion din Ghencea, care e din ce în ce mai aproape să fie finalizat.

Ultrașii Stelei din Liga 4 trag cu dinții de noua arenă și insistă ca nimeni altcineva să nu joace pe ea, după modelul CS U Craiova, în timp ce Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, recent eliberat din penitenciar, „revendică” în numele FCSB „bijuteria” de 30.000 de locuri. 

„Ce respect merită Mustață? Bătea suporterii steliști prin peluză”

Sâmbătă, Mustață a fost luat la țintă de ultrașii CSA Steaua reuniți pe portalul online „Steaua Liberă”:

„Nu înțeleg ce respect merită Mustață, un om care bătea suporterii steliști în peluză. Să se potolească, pentru că nu are cum să joace vreodată FCSB pe stadionul Steaua, atat timp cât există un litigiu în instanță. 

E vorba de un prejudiciu adus clubului Steaua, unul de mai mult de 30 de milioane de euro. Oamenii nu sunt bine informați, cum nu sunt nici acum referitor la modul cum a ajuns Gigi Becali patron la clubul de fotbal. Au fost oameni corupți în Armata Română. Din cauza lor, s-a ajuns în acea situație”, au spus reprezentanți de la „Steaua Liberă”, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață: „Să vă ferească Dumnezeu ca Armata să nu mai aibă bani după criza coronavirus!”

Răspunsul lui Gheorghe Mustață nu s-a lăsat mult așteptat. Acesta a declarat că fanii FCSB se vor reuni sub egida unei asociații și vor colecta bani pentru a închiria din banii lor stadionul „Steaua”. „Măcar pentru un meci”, după cum susține liderul Peluzei Nord.

„Nu stiu cine e «Steaua Liberă», dar probabil sunt copii care nu știu ce înseamnă Steaua! Noi trebuie să fim prieteni, așa cum am fost. Avem opinii diferite, dar nu suntem dușmani. Le spun doar atât. 

Sa vă ferească Dumnezeu ca Armata să nu mai aibă bani pentru fotbal după această problemă cu pandemia de coronavirus”, a spus Mustață, potrivit sursei citate.

„Iar Gigi să câștige procesul cu Steaua referitor la prejudicul cerut de ei. Nu vreau război și jigniri. Mama noastră e una singură, chiar daca îsi mai poate schimba numele, cum și în realitate se întâmplă asta la căsătorie. A noastră, a tuturor, e Steaua! 

Insist și spun. FCSB va juca cel puțin un meci în Ghencea. Așa, din ambiție. Să se liniștească toți. Prin asociația noastră, a suporterilor, pe care o voi face, fiecare donează o sumă. Vom strânge banii ceruți de ei să jucăm acolo. Merg la Gigi Becali și-l rog să jucăm un meci acolo, cu banii strânși de noi. Este stadion făcut din bani publici. 

Am vorbit cu avocatul nostru, al asociației, să luăm sigla și tot ce deține avocatul Bota și să vedem ce fac ei pe urmă, că nu vor mai putea folosi nimic din ce au. E dureros că suntem împărțiți în două” - Gheorghe Mustață, lider Peluza Nord

VIDEO. Stadionul Steaua

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO Nu s-a oprit munca! Imagini de senzație de la stadioanele Steaua, Arcul de Triumf și Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (115)
mihneadds
mihneadds  •  12 Aprilie 2020, 15:10

marele gangster mustata , se uita la un codru de paine e ii arunca gigi!!

amicu
amicu  •  12 Aprilie 2020, 14:12

De ce troneaza moaca acestui puscarias pe prima pagina din GSP mai mult decat a fost oricare alt sportiv care ar fi meritat asta?

amicu
amicu  •  12 Aprilie 2020, 14:12
Postat de hhannibal pe 11 Aprilie 2020, 19:02

95% dintre stelisti considera ca FCSB e Steaua asa ca lasa gargara ieftina...

si de ce joaca fcsb cu stadionul gol???

Vezi toate comentariile (115)
Comentează