FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Tănase și Florinel Coman, luați la țintă în direct: „Câștigați campionatul și plecați apoi!”

Tănase și Coman sunt sfătuiți să nu se mai gândească atât de mult la plecare +29   FOTO
Tănase și Coman sunt sfătuiți să nu se mai gândească atât de mult la plecare

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 18:46 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 19:51

Helmuth Duckadam, 61 de ani, fostul mare portar al Stelei, le reproșează „gurilor de foc” de la FCSB că nu mai sunt cu gândul la jocul echipei, ci la un transfer cât mai rapid din în străinătate.

 „Eroul de la Sevilla” consideră că plecarea lui Dennis Man la Parma i-a făcut pe Florin Tănase și Florinel Coman să devină mult mai individualiști și să nu mai joace în interesul echipei.

„Coman și Tănase nu mai joacă. Toată lumea vorbește de plecare și joacă doar individual, joacă pentru ei. După Man, toată lumea vrea să plece. Câștigați campionatul și plecați apoi! 

La ce echipă are, FCSB defilează și câștigă campionatul dacă patronul le-ar spune că nu-i vinde dacă echipa nu câștigă campionatul”, a afirmat Helmuth Duckadam la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Florinel Coman: „Ca să prind un transfer la vară, trebuie să joc fotbal! În ultima vreme, n-am prea jucat”

După Dinamo - FCSB 0-1, Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a recunoscut că în ultima perioadă nu a fost în cea mai bună forma a sa.

Sincer, și eu pun cam multă presiune pe mine, da. Clar contează ce fac și eu pe teren, dar sunt bucuros deocamdată că sunt la finalizare. Sunt dornic, vreau să simt din nou senzația golului. Sper să marchez meciul viitor. Mai avem un meci până la cel din Cupă, vom veni pregătiți ca în această seară și sper să obținem un rezultat pozitiv. Fanii au băgat vână în noi înaintea meciului. Știu cât înseamnă pentru ei victoria asta. Ca să prind un transfer la vară trebuie să joc fotbal. În ultima vreme nu prea am jucat 
- Florinel Coman

Florin Tănase: „Vreau să plec și eu”

La finalul meciului Dinamo - FCSB 0-1, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost spumos la flash-interviu, vorbind despre plecarea de la roș-albaștri și suma pe care Gigi Becali ar putea s-o obțină în schimbul său. „Nu știu dacă plec. E greu să vorbesc acum, dar e normal să-mi doresc. Orice fotbalist își dorește să plece într-un campionat mult mai puternic”, a afirmat Tănase. 

VIDEO Ionuț Chirilă a analizat faza golului marcat de Tănase în poarta lui Dinamo

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - FCSB 0-1

+25 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Cornel Dinu, ironii pentru un jucător de la FCSB: „E un tip de mare perspectivă intelectuală”

EXCLUSIV / UPDATE. Haruț a semnat cu FCSB: „Hai să vă spun povestea sumei de transfer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mehighms
mehighms  •  06 Februarie 2021, 09:13
Postat de searover pe 05 Februarie 2021, 23:19

Exact,Tanase va ceda, e greu sa rezisti presiunilor venite de la cei 84 de suporteri, in mare majoritate din cartierele sarace si slab alfabetizate ale "metropolei", unde tre' sa stii sa numeri doar pana la 15-20, ca doar cam atatea garoafe vinzi in Gara de Nord pe frig si pandemie

cat poti fi de frustrat!

searover
searover  •  05 Februarie 2021, 23:19

Exact,Tanase va ceda, e greu sa rezisti presiunilor venite de la cei 84 de suporteri, in mare majoritate din cartierele sarace si slab alfabetizate ale "metropolei", unde tre' sa stii sa numeri doar pana la 15-20, ca doar cam atatea garoafe vinzi in Gara de Nord pe frig si pandemie

859779594095355
Nick Rasu  •  05 Februarie 2021, 22:52

Duckadame...esti ***...auzi FCSB defileaza in campionat... sint la 1 punct de CFR si dupa injumatarile la egalitate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close