FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam despre posibilitatea ca Steaua să joace la Buzău: "Dacă Armata ne dă afară, trebuie să avem un stadion pe care putem evolua!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 12:51

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Steaua ar putea juca la Buzău din cauza conflictului cu Armata, iar Helmuth Duckadam a comentat posibilitatea ca echipa să plece din Ghencea.

"Mereu trebuie să avem un plan B. În 2011, noi am fost daţi afară din Ghencea fără nici o explicaţie. Steaua şi-a luat asigurări că va avea un stadion pe care să joace, dacă se întîmplă ceva.

Dacă Armata zice să ne luăm catrafusele şi să plecăm, trebuie să putem evolua pe cel mai apropiat stadion omologat de LPF, pentru că Petrolul şi Astra nu ne vor lăsa să jucăm pe stadioanele lor.

Noi nu jucăm pe Arena Naţională, pentru că Steaua nu poate umple acel stadion fără suporterii din ţară, iar aceştia vin doar la meciurile importante, în special cele din Europa.

Cred că la meciul cu Petrolul, de la începului lunii aprilie, putem umple Arena Naţională, dacă totul va fi normal. Dacă vom avea un avans bun în Liga 1 şi vom fi calificaţi în finala Cupei Ligii şi a Cupei României, cred că fanii vor veni să ne suţină la acel meci", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  10 Martie 2015, 17:55

C-are fani –trei milioane Dar cand joaca se confirma: E pustiu pe stadioane V-ati facut un brand in lume Inspirati de SSB Ati pus doar “FC” la nume Si-a iesit FCSB Ce culori? Ce brand? Ce marca? Astea sunt simple detalii Azi va comportati de parca Sunteti fanii lui Becali Gata, s-a sfarsit povestea Cu iubirea ros-albastra? Nu stiu cum veti primi vestea Dar sunteti…vai Steaua voastra Nu detineti palmaresul E minciuna, e vrajeala Gigi-si vede interesul Si va minte Argaseala Iara pentru toti credulii Va mai zic pe scurt o treaba Asta-i clubul lui Ian

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  10 Martie 2015, 17:54

nnapocarepublic (330 comentarii) E o clona oarecare, Jucaria lui nea Gigi Caci echipa care-o data Mai tinea stindardul sus E-n sertare la armata Steaua voastra a apus Steaua nu mai e a voastra Au dreptate generalii Cea de azi e-o gluma proasta E un moft de-al lui Becali Nici de Ghencea nu va pasa Azi e doar pamant si brazde Voua cand jucati acasa Vi se spune “FC Gazde"

mardark
mardark  •  10 Martie 2015, 17:39

FCSB = FC Stâna Buzău

Vezi toate comentariile (82)
Comentează