FOTBAL  »  Superliga  »  PROMO

EXCLUSIV Steaua Buzău! Informaţii spectaculoase din culisele conflictului cu MApN

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 01:06

Disputa din jurul mărcii i-a speriat pe stelişti. Gigi Becali are informaţii că echipa lui ar putea fi evacuată din Ghencea şi a dat ordin ca Steaua să se pună la adăpost, anunţă azi ediţia tipărită a Gazetei. 
Astfel, roş-albaştrii s-ar putea întoarce la situaţia din 2011, cînd făceau naveta pe diferite arene din ţară, iar stadionul din Buzău are cele mai mari şanse să găzduiască meciurile de acasă ale campioanei. 

Tot pe subiectul conflictului Steaua - MApN, Gazeta prezintă azi o nouă dovadă clară asupra rupturii dintre suporteri şi gruparea antrenată de Gâlcă. Este vorba despre ultimul gest de revoltă făcut de ultraşi la adresa echipei care e pe cale să aducă al treilea titlu consecutiv în Ghencea.

Cele două articole pot fi citite integral în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI

Alte materiale exclusiv print din ziarul de azi:

- Interviu incendiar » Dat afară de Niculae, Protasov contraatacă: "E incredibil ce am trăit la Astra!"

- Corespondenţă din Munchen » Înaintea marelui examen de mîine al lui Şahtior, Gazeta a vizitat fastuosul muzeu al lui Bayern

- Reportaj » Campioana nedoborîtă de Alzheimer. La 82 de ani, handbalista Ileana Kolesnicov Giulescu e "o minune medicală"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (115)
spartanul
spartanul  •  11 Martie 2015, 14:48

ce dracu nu se intelege ciobanu a luat steaua de la paunescu la carti armata nu vrea sa cedeze santajului facut de frati paunescu cu becali punct dati bani aveti steaua nu dati aveti stoia hu hu

robotzel
robotzel  •  10 Martie 2015, 20:26
Postat de sorin.pch pe 10 Martie 2015, 15:40

Aşa cum avem motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vedem că marca este legată de palmares, dar acest lucru nu afectează participarea nici la nivel naţional, nici european. Palmaresul urmează sigla, înţeleg că aşa stau lucrurile. a declarat sewful federeatiei (burleanu), tu ce intelegi din asta?!

de cand burleanu este autoritate in materie de drept? apropo ... poate imi spui si tu unde scrie in motivarea ICCJ ca palmaresul urmeaza sigla? bai prietene ... daca este asa vezi ca palmaresul lui dinamo este atunci unde este si sigla cu care ati jucat pana in 1989 care nu are nici o legatura cu cea de acum. sa iti mai spun si altceva? steaua a avut mai multe sigle in istoria ei. inseamna ca fiecare sigla are un palmares? nu iti dai seama cat de minuscula este gandirea ta?

inexistentus
inexistentus  •  10 Martie 2015, 16:44

MAPN...KKURWA NATO

Vezi toate comentariile (115)
Comentează