FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-2

EXCLUSIV O legendă a Stelei, despre problemele de la FCSB: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

FCSB a suferit primul eșec din play-off, 1-2 cu Sepsi. Sursă foto: GSP
FCSB a suferit primul eșec din play-off, 1-2 cu Sepsi. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 09:23 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 11:19

Helmuth Duckadam (62 de ani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a analizat la GSP Live înfrângerea suferită de roș-albaștri cu Sepsi, scor 1-2. 

Fostul portar de legendă al Stelei, câștigător în 1986 al Cupei Campionilor Europeni, Helmuth Duckadam consideră că FCSB suferă masiv la nivelul lotului, dar și că roș-albaștrii plătesc tribut lipsei unui atacant pursânge.

Duckadam: „FCSB a rămas fără echipă”

„S-au făcut unele greșeli acolo, iar FCSB a rămas fără echipă. Olaru accidentat, Panțâru accidentat. Dacă cineva mai cumulează cartonașe galbene, FCSB rămâne fără echipă, în cel mai important moment al play-off-ului. Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței.  

Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare. Nu se mai poate schimba nimic acum, rămâne doar să te menții pe linia de plutire. Toată lumea a cerut un vârf. Nu poți să joci la infinit fără un vârf clasic, de valoare”, a afirmat Duckadam, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Tănase e cu mintea la situația lui, la unde ar putea să plece. În astfel de momente, poate mintea îți mai zboară și în altă parte și are o reținere. Mulți jucători au atitudinea asta, dacă «mai bag piciorul sau nu mai bag» 
- Helmuth Duckadam

Detaliul remarcat de Duckadam: „Cred că la un moment dat Petrea o să spună mai multe”

Sepsi a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul 3 din play-off. Helmuth Duckadam crede că Toni Petrea (46 de ani) o să vorbească la un moment dat despre implicarea lui Gigi Becali la echipă.

„El a spus ceva cu subînțeles, cand a fost întrebat de ce s-a ajuns la această situație. A spus că «voit sau nevoit s-a ajuns la situația asta». Ce a vrut să spună? A vrut să spună ceva, așa cred. Eu cred că lui i s-a spus clar ce are de făcut: dacă nu câștigă Liga 1, pleacă. Cred că, la un moment dat, o să spună și el mai multe. Am vazut și ce a declarat domnul Becali”, a spus Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir după CFR - CRAIOVA, 1-2: „E cea mai mare rușine din fotbalul românesc!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Începe revolta lui Toni Petrea? Detaliul remarcat de Duckadam: „Cred că la un moment dat o să spună mai multe”

Florin Tănase a recunoscut ce s-a întâmplat la penalty-ul întors de Colțescu + Crețu, eliminat degeaba: „Noi suntem proști!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
367678170245994
Gabriel Miulescu  •  26 Aprilie 2021, 13:08

Vrem sa auzim declaratiile patronului, daca castigau nu mai puteam citi altceva! La placinte inainte....

randomjay
randomjay  •  26 Aprilie 2021, 11:17

suntem pe primul loc,asta este tot ce conteaza. revine si olaru oricum.

gesepescu
gesepescu  •  26 Aprilie 2021, 11:01

Cum nu mai zice GSP nimic de croatul magnific Vukusic? Vaaai mie mi-au placut meciurile lui la FCSB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează