FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmuth Duckadam râde de dinamoviști, după transferul lui Salomao: „Așa fac și câinii mei”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 09:25

Diogo Salomao (30 de ani) a fost transferat de FCSB, deși în urmă cu doi ani declara iubire veșnică lui Dinamo, echipă pentru care a jucat în 2017-2018. Helmuth Duckadam s-a amuzat pe această situație și i-a luat peste picior pe „câini”.

„Nu știi cum e cu «câine până la moarte»? Un câine când vede o carmangerie mai bună, pleacă în altă parte. Așa fac și câinii mei. Dacă vecinii le dau carne, se duc la ei. Salomao nu e dinamovist, e jucător profesionist, a jucat și în Emirate”, a spus Helmut Duckadam la TV Digi Sport.

Salomao e al doilea dinamovist care ajunge la FCSB în ultimii ani, după Harlem Gnohere. Mijlocașul jurase dragoste eternă „câinilor” când a plecat din Ștefan cel Mare: „ Astăzi, la un an și jumătate mai târziu, este timpul să-mi anunț plecarea de la un club mare ca Dinamo București.

A fost o plăcere să reprezint culorile acestui club. Tuturor foștilor colegi, staff-ului și suporterilor le doresc tot ceea ce e mai bun în viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi rămâne un fan al clubului, un câine până la moarte”.

Citește și:

MILSAMI ORHEI - FCSB // VIDEO Helmuth Duckadam îi ia tare pe Moutinho și Salomao: „Au venit de la Barcelona ca să fie direct titulari?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
2292176647486336
Topirdea Nicu  •  21 Iulie 2019, 09:06

Nu mai inteleg nimic....va certati fegeaba.....tot fotbalul romanesc a ajuns la cota zero si asta din cauza celor ce il conduc.....iar noi suporterii ramanem doar cu amintirea jocurilor si performantelor frumiase de altadata

1379808958711398
Cornel Cantona  •  19 Iulie 2019, 09:36

Asta cu apartenența la un club si iubirea vesnica este de spus doar pentru a baga limba în urechea celor mai idioți suporteri. Doar suporterul radicalizat și îngust la minte mai poate pune botul la prosteala asta, mai ales când vorbim de un jucător strain. Merge omul și își face treaba acolo unde este plătit.

tinn
tinn  •  19 Iulie 2019, 07:38

Vezi toate comentariile (38)
Comentează