FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam și-a caracterizat colegii de la Steaua: cine e comparat cu Beckenbauer și la ce excela Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 17:47

Helmuth Duckadam (60 de ani), eroul Stelei de la Sevilla, și-a caracterizat o parte dintre foștii colegi. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica și Miodrag Belodedici l-au impresionat cel mai mult. 

Pițurcă a fost unul dintre cei mai inteligenți atacanți din istoria fotbalului românesc. Iar Tudorel Stoica era cel mai bun coleg din teren. Nu reproșa nimănui nimic. Alerga el ca să recupereze. Un băiat fantastic!

Nici nu prea știu ce s-a întâmplat în cabină după finală, fiindcă a trebuit să merg la conferința de presă. Am fost întrebat ce primă vom încasa, iar eu am răspuns că vom fi mulțumiți dacă se respectă ceea ce ni s-a promis. Și am adăugat că regret absența lui Stoica, cel mai bun jucător al Stelei.

Belodedici a fost un fotbalist incredibil, comparat deseori cu Beckenbauer. Elegant. «Căprioara». Dar lumea uită un lucru: Beckenbauer culegea caimacul după ce Schwarzenbeck se lupta pentru minge. Pentru Belo, Schwarzenbeck a fost Bumbescu”, a declarat Duckadam într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro.

Vezi și: 

EXCLUSIV Señor Duckadam » Interviu-eveniment cu legendarul portar al Stelei la 60 de ani! Dezvăluire cutremurătoare: „Dacă-mi descopereau anevrismul mai repede, nu mai exista Sevilla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eugen555
eugen555  •  29 Aprilie 2019, 04:00
Postat de catalynn pe 28 Aprilie 2019, 20:41

Chiar dacă el a ales sa întoarcă spatele Stelei pt un pumn de arginți, din respect pt realizările din teren nu ne vom cobori niciodată la atacuri suburbane cum fac fcsbistii la adresa legendelor steliste. Sănătate Helmuth!

Nimeni nu e perfect....eu il inteleg,cand a avut nevoie de sprijin financiar pt operatie singurul care l- a ajutat a fost oierul!E om de onoare si trebuie sa intoarca gestul!...Sanatate Helmuth!

catalynn
catalynn  •  28 Aprilie 2019, 20:41

Chiar dacă el a ales sa întoarcă spatele Stelei pt un pumn de arginți, din respect pt realizările din teren nu ne vom cobori niciodată la atacuri suburbane cum fac fcsbistii la adresa legendelor steliste. Sănătate Helmuth!

dobrinibamus
dobrinibamus  •  28 Aprilie 2019, 19:35

Bravo Duky ... sa-ti dea Dumnezeu sanatate !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează