FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul de la FCSB care și-a făcut planul ca să plece din România: „I-am zis soției să ne înscriem pentru cules de căpșune” :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 13:48

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre situația din România și despre restricțiile de circulație impuse de Guvern.

Fostul portar a dezvăluit că pentru a pleca din România, în concediu, i-a propus soției să meargă în Germania, făcând referire la sutele de români plecați acolo pentru a munci, deși în România era stare de urgență.

„Ni se spune că putem pleca la mare sau munte dacă avem proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci nu plecăm. Stăm acasă.  Să mă duc în scop recreativ? Păi fac trei e dus și trei ore întors până la munte. Îmi mai rămân două ore de stat pe acolo pentru că nu ai unde să te cazezi.

I-am zis soției să mergem în concediu în Germania. Mă întreba cum să facem asta pentru că nu se poate ieși. I-am spus să ne înscriem pe o listă din aceea pentru a pleca în Germania la cules de căpșune. Mergem și la Munchen s-o vedem pe mama. Așa putem pleca din țară. Cred că e singura variantă”, a declarat Duckadam la Pro X. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Helmuth Duckadam atacă diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!” + Se alătură conspirației: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

Probleme din cauza coronavirusului! 5 jucători de la Poli Iași sunt blocați în zonele roșii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
223102608702428
Serge Sand  •  17 Mai 2020, 14:49

A apărut scrumbia, schimbați stavridul! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

223102608702428
Serge Sand  •  17 Mai 2020, 14:48

*** că a zis "căpșune"!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jackryan
jackryan  •  17 Mai 2020, 14:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează