FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Hermannstadt a anunțat două transferuri: favoritul fanilor + un fundaș crescut un Spania

Petrișor Petrescu și Seydou Saeed Issah // foto: Facebook @ FC Hermannstadt
Petrișor Petrescu și Seydou Saeed Issah // foto: Facebook @ FC Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 19:24 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 19:37

Hermannstadt a efectuat două transferuri astăzi. Sibienii i-au adus pe mijlocașul Petrișor Petrescu (27 de ani) și fundașul central Seydou Saeed Issah, care a împlinit astăzi 21 de ani.

Hermannstadt a început anul cu stângul. Echipa antrenată de Ruben Albes a fost învinsă de Viitorul, scor 1-2, într-un meci restant din etapa 12 a Ligii 1. Antrenorul spaniol a avut la dispoziție un lot subțire pentru meciul de la Ovidiu, cu doar 5 rezerve pe lângă cei 11 titulari, iar conducerea lucrează intens pentru ca returul să fie unul de succes.

Două transferuri la Hermannstadt: Petrișor Petrescu și Seydou Issah

Hermannstadt a anunțat astăzi două transferuri: mijlocașul Petrișor Petrescu a revenit la Sibiu după 3 luni și jumătate petrecute la Academica Clinceni, iar fundașul central ghanez Seydou Saeed Issah a semnat din postura de jucător liber de contract.

  • Petrișor Petrescu a mai evoluat la Hermannstadt între ianuarie 2017 și septembrie 2020. Cotat la 450.000 euro, mijlocașul evoluează în special în dreapta și a înscris 16 goluri în cele 108 de meciuri jucate la Hermannstadt. Contractul semnat de Petrișor se întinde pe un an și jumătate.
  • Seydou Saeed Issah este un fundaș central de picior stâng din Ghana, care a făcut junioratul la Real Valladolid. El poate evolua și în stânga apărării, însă are o mare problemă: nu a mai jucat din iulie 2019, de când a rămas fără club! Ghanezul a semnat un contract valabil 4 ani.

VIDEO. Totul despre Hermannstadt - Dinamo, următorul meci al sibienilor

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB » Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului!

CS Universitatea Craiova Craiova și FC Botoșani, fără antrenori la primele meciuri din 2021

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close