FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Neînțelegeri la amicalul lui Hermannstadt » FCSB, oprită să filmeze meciul

Articol de , - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 13:25 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 14:28

Staff-ul lui FCSB a venit s-o vadă pe Hermannstadt la amicalul cu ocupanta locului 5 din a doua ligă turcă, Bandirmaspor. Primul sosit la baza unde se juca meciul a fost Marius Francisc, analistul video al celor de la FCSB. În timp ce acesta își aranja camera pentru a filma partida, a fost anunțat că nu are voie să filmeze, sibienii nefiind de acord. 

Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
+13 FOTO

Francisc i-a cerut ofițerului de presă de la Hermannstadt, Cosmin Călinescu, să discute acest aspect cu omologul său de la echipa bucureșteană, Cătălin Făiniși. Apoi, analistul video al roș-albaștrilor s-a conformat, a strâns camera și a rămas doar să privească partida din tribună, lucru permis de sibieni. Hermannstadt nu a fost de acord cu filmarea și pentru că primul meci din 2023 va fi la Sibiu chiar între cele două formații. 

Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
+13 FOTO

La meci au sosit și Mihai Pintilii, antrenorul roș-albaștrilor, Marius Popa, antrenorul cu portarii de la FCSB, dar și Lucian Filip, care este angajat ca preparator fizic la vicecampioana României. 

Au mai fost prezenți și Emil Săndoi, selecționerul României U21, Daniel Pancu, selecționerul reprezentativei U20, Jerry Gane, unul dintre secunzii lui Edi Iordănescu și Alexandru Radu, unul dintre analiștii de la echipa națională, Leo Toader, antrenorul cu portarii de la naționala mare, Răzvan Rotaru, antrenor secund al României U21, dar și Florin Constantinovici, un alt secund al lui Edi Iordănescu la naționala României.

Prima repriză a meciului va avea 60 de minute, iar a doua 45 de minute. Partida se joacă pe o ploaie torențială, iar trupa lui Marius Măldărășanu conduce în acest moment cu 2-0, grație golurilor înscrise de Silviu Balaure și Daniel Paraschiv. 

Primul 11 al celor de la Hermannstadt: Letica - Butean, Issah, Bejan, Opruț - Răuță, Biceanu, Oroian - Paraschiv, Buhăcianu, Balaure
Rezerve: Muțiu, Uțiu, Medina, Antoche, Sota, P. Petrescu, Iancu, Bărbuț, Popescu, Babic, Hanzu, Popa, Bucuroiu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Citește și:

Ultimele vești despre telenovela „Sorescu la FCSB”: „Azi sau mâine se va decide” » Cheia mutării

Petrolul i-ar putea pierde pe Țicu, Huja și Grozav, dar Nicolae Constantin rămâne încrezător: „Facem echipa să meargă și așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 16:34
Postat de valentindragobete pe 13 Ianuarie 2023, 09:27

maradono, așa e bă, nu ne place ceva sau de cineva, interzis !

Ai dreptate, in loc de pasta de dinti ar merge mai bine niste Domestos.

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Ianuarie 2023, 09:27
Postat de maradona79 pe 12 Ianuarie 2023, 15:08

Dragobete, se apropie ziua ta. Iti facem cadou o pasta de dinti si o periuta ca sa incerci sa mai cureti din limbajul tau mizerabil?!

maradono, așa e bă, nu ne place ceva sau de cineva, interzis !

adriann_
adriann_  •  13 Ianuarie 2023, 01:31
Postat de doar_dinamu_e_bucuresti pe 12 Ianuarie 2023, 23:40

bun deci daca uefa spune ca fc rapid 1923 e rapid atunci si fcsb e steaua. ori fcsb e steaua si fc rapid 1923 e rapid, ori ambele sunt clone. practic ai recunoscut ca fcsb e steaua ca asa zice uefa, si ca fc rapid 1923 e rapid. exact pentru ca uefa conteaza in sfarsit ai zis si tu ceva inteligent.

Sarmane, doar am ras de prostia ta, pentru ca incercai sa-l validezi pe cioban cu UEFA, in timp ce sustineai ca Rapidul ar fi clona desi a fost recent validat in mod direct UEFA prin derogarea pentru centenar :)) Cu alte cuvinte ti-ai tras singur *** ***. In realitate, becali ar fi validat de UEFA doar daca FRF ar comunica oficial verdictul in procesul cu palmaresul iar UEFA ar declara public ca nu este interesata si ca ar considera ca fcsb e Steaua. La fel cum Rapidul a fost validat cerand si primind de la UEFA derogare pentru CENTENAR. Stai jos, ai 1 ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează