FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - ASTRA 2-2

HERMANNSTADT - ASTRA 2-2 // VIDEO Gol buclucaș marcat în minutul 88: Crăciunescu și Balaj s-au răzgândit în același timp

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 17:09

Hermannstadt și Astra au terminat la egalitate, scor 2-2. Giurgiuvenii tremură și în ultima etapă pentru calificarea în play-off!

Astra a fost calificată în play-off timp de 21 de minute. Atât a fost distanța dintre golul de 1-2 marcat de Valentin Gheorghe și reușita lui Adrian Bălan, care a adus egalarea în minutul 88.

Ofsaid la golul decisiv?

Golul marcat de Adrian Bălan a venit în urma unei faze suspecte. Alin Dobrosavlevici, cel care a oferit pasa decisivă, se afla în poziție de ofsaid în momentul devierii. Ion Crăciunescu și Cristi Balaj au opinat inițial că decizia de a valida golul este una greșită, dar s-au răzgândit după o analiză mai atentă.

HERMANNSTADT - ASTRA 2-2 // VIDEO Gol buclucaș marcat în minutul 88: Crăciunescu și Balaj s-au răzgândit în același timp

Ambii au adus același argument: dacă Romario Pires (jucătorul încercuit mai jos) atinge mingea în fața lui Gabi Tamaș, arbitrul ar fi trebuit să ridice fanionul, iar golul să fie anulat. Dacă Pires nu atinge mingea, atunci se consideră că Tamaș a jucat deliberat balonul, iar Dobrosavlevici e într-o poziție regulamentară.

HERMANNSTADT - ASTRA 2-2 // VIDEO Gol buclucaș marcat în minutul 88: Crăciunescu și Balaj s-au răzgândit în același timp

Programul etapei #25 din Liga 1

Clasamentul actualizat din Liga 1

Hermannstadt - Astra 2-2

Hermannstadt - Astra, echipele de start

Hermannstadt: Figueiredo - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, I. Stoica, Opruț - Rimane, R. Pires - P. Petrescu, Yazalde, A. Cordea - Debeljuh
Rezerve: Rodrigues Novo - Diarrassouba, S. Busu, Vilenha, L. Dumitriu, Ad. Bălan
Antrenor: Vasile Miriuță 

Astra: D. Lazar - Graovac, G. Tamaș, C. Dima - Begue, G. Simion, Crepulja, Al. Ioniță, Radunovic - D. Alibec, V Gheorghe
Rezerve: Kitanov - D. Bruno, Biceanu, Dandea, Balaure, Fatai, Stahl
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Municipal, Sibiu
Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Daniel Mitruți, Daniel Hulubei

Vezi și: 

SEPSI - BOTOȘANI 0-1 // Marius Croitoru, lacrimi de fericire și o „înțepătură” pentru Mirel Rădoi: „Cum de nu l-a văzut? Va ajunge titular!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
sibman
sibman  •  18 Februarie 2020, 10:46
Postat de sevilla_1986 pe 18 Februarie 2020, 09:29

Nu știu de ce echipa asta din Sibiu imi aduce aminte de FC Scornicești..hăhâhă

Nu stiu de ce la orice postare din asta esti dornic *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2456334408024644
Vasile Vasile  •  18 Februarie 2020, 10:17
Postat de badeadorian pe 17 Februarie 2020, 23:52

Aveti probleme mari ...astia cu analiza ..scuze ''marilor'' arbitriiiii ... cand MINGE ESTE JUCATA IN DIRECTIA JUCATORULUI AFLAT IN POZITIE DE OFSAID ... ESTE OFSAID MAI NENICULE daca mingea ajunge sa fie jucata de el !! Indiferent ca Tamas , Camas , Bamas sau Lamas ATINGE MINGEA jucata sau nu in secunda din ''fata momentului'' !!! Nu am cum sa explic !! Imi cer scuze ... Dar este OFSAID ACTIVAT si in sculare si in culcare !!! ... Si nu tin nici cu Astra nici cu Sibiul !!!!

Bine mai bade,dar oamenii astia judeca in functie de ce scriu regulamentele...tu de unde ai scos "judecata de valoare" pe care o expui aice ??

cneius
cneius  •  18 Februarie 2020, 09:59

Daca V Gheorghe dadea gol atunci, singur cu portarul, nu mai discutau acum...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează