FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - BOTOȘANI 0-1

SEPSI - BOTOȘANI 0-1 // Marius Croitoru, lacrimi de fericire și o „înțepătură” pentru Mirel Rădoi: „Cum de nu l-a văzut? Va ajunge titular!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 19:13

FC Botoșani a câștigat meciul cu Sepsi, scor 1-0, și s-a calificat în premieră în play-off. Cu lacrimi de fericire în ochi, Marius Croitoru a anunțat că echipa lui nu va face figurație în faza următoare a campionatului și a propus un fotbalist pentru echipa națională. 

„Nu mă interesează cine se va mai califica în play-off. Am un meci acasă cu Iași în ultima etapă, vreau să îl câștig. Nu mă interesează de alte echipe. Vom vedea la final pe ce loc terminăm. În play-off ne dorim să nu fim doar o simplă prezență. Vreau un joc consistent, care să ne aducă rezultate și puncte”, a spus Croitoru la TV Telekom Sport. 

Marius Croitoru: „Haruț va ajunge la națională”

Denis Haruț (20 de ani) a evoluat astăzi pe postul de fundaș dreapta și l-a impresionat pe Marius Croitoru. Antrenorul moldovenilor a trimis o „înțepătură” către fostul staff al naționalei de tineret, condus de Mirel Rădoi.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând lui George Miron, un căpitan adevărat. E o mare pierdere. Denis Haruț, am spus-o de mult, e unul dintre cei mai buni fundași din România. Sunt sigur că va juca în curând și la naționala mare. E de o inteligență incredibilă. Nu știu cum a fost evitat de cei de la naționala de tineret până acum. E unul dintre cei mai buni fundași centrali din România. E incredibil de bun!”, a declarat Croitoru. 

Denis Haruț este un stoper care poate evolua și în flancul drept al defensivei. A fost transferat de moldoveni în 2019, de la Poli Timișoara, și a devenit un titular incontestabil. În acest moment este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt.de.

Vezi și:

SEPSI - FC BOTOȘANI 0-1 // FOTO + VIDEO Moldovenii și-au asigurat calificarea în play-off!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 10:32

Croitoru e mare!

ucv1948
ucv1948  •  16 Februarie 2020, 21:39
Postat de persanu pe 16 Februarie 2020, 21:13

Asa spuneați si despre Clinceni. Ce sa vezi, ia luat punctele lu Fcsb care o pot costa titlul. Dar cum tot in România este pus sub semnul întrebării si fiecare are teoria conspirației in adn, deh .. Si totuși cgiar daca legal fcsb nu mai este Steaua si cum tot indruga mulți pe aici, de ce Dinamo are cea mai numeroasă galeria impotriva fcsb, nu există tradiție, de ce cântă împotriva Stelei la acest meci??? Câtă ură poate exieta in nația asta românească. Pacat mare păcat, pentru ca nu va duce nicăieri...

Du-te urgent la scoala !!!! Lasa gsp-ul

persanu
persanu  •  16 Februarie 2020, 21:14

Rapidist ii ce mai râdeau de Steaua/Fcsb și au ajuns sa aiba trei patru echipe in ligile inferioare si sa se toace intre ei...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează