FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-3

Hermannstadt - CFR Cluj 1-3. Edi Iordănescu cere ACUM două transferuri: „Nu avem soluții!” + a pierdut un jucător-cheie pentru următorul meci

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a tras concluziile după victoria cu Hermannstadt, scor 3-1.
Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a tras concluziile după victoria cu Hermannstadt, scor 3-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 22:23 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 22:56

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a tras concluziile după victoria cu Hermannstadt, scor 3-1.

Rezultatele integrale ale rundei #18 din Liga 1

Toate detaliile despre Hermannstadt - CFR Cluj 1-3, AICI

Două treimi din joc au fost bune. În prima parte ne-am precipitat la inițierea construcției. Am greșit. Am dat curaj adversarului, am transmis între noi tensiune. După primirea golului, care a fost singura situație clară a adversarului, ne-am trezit. 

La pauză, am reglat anumite lucruri. În repriza a doua am văzut un joc total diferit, aproape de ceea ce-mi doresc eu. Am recuperat mingi rapid și am reușit să întoarcem rezultatul. Am arătat caracter, puteam să mai înscriem. Am mai pus o victorie la parcursul nostru din ultima perioadă, unul excelent”, a declarat Iordănescu la Look Sport+.

CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea transferuri: „Aștept întăriri”

De asemenea, Iordănescu a ținut să-și laude câțiva jucători, dar și să precizeze că Debeljuh, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, va rata meciul următor, cu Astra: „Debeljuh traversează o perioadă foarte bună, din păcate va fi suspendat pentru următorul joc. Mă bucur și pentru Rondon, care a marcat. I-am recomandat la schimbare să speculeze spațiul din spatele linei de fund, una lentă. L-am recâștigat și pe Lato. Aș remarca și intrarea lui Soares la pauză”.

„Eu tot aștept întăriri. Avem nevoie de 1-2 jucători. Îl aștept pe primul, la mijlocul terenului. Avem nevoie de mai multă creativitate. Nu prea avem soluții în această zonă”, a mai spus Edi Iordănescu.

Cred că n-am mai dat gol din 2016 în Liga 1. Mai mult analizez un jucător prin ceea ce face pe teren, nu neapărat prin numărul de goluri marcate. Avem o echipă bună. Am început mai greu în prima repriză, nu am fost la turație maximă. Când iei 3 campionate la rând e greu să muncești pentru un nou titlu. E foarte greu. Trebuie să hrănim mereu această foame
Alex Chipciu, mijlocaș CFR Cluj

Voiam să mai spun că-mi pare rău pentru Mihai Pintilii, m-am gândit la el când am marcat. Nu-l ajută cu nimic vorbele mele, știu. Dar îl iubesc și sunt alături de el (n.r. - mama lui Pintilii are probleme grave de sănătate)
Alex Chipciu, mijlocaș CFR Cluj

Ne-am schimbat foarte mult atitudinea, jucăm foarte bine acum. Reușim să stăm sus, aproape de Craiova și Steaua. Am înscris și cu Dan Petrescu, nu mi se pare o schimbare din acest punct de vedere. Acesta e fotbalul, câteodată dai gol, câteodată nu
Gabriel Debeljuh, atacant CFR Cluj

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Călcâiul lui Ahile » Greșeala lui Gigi Becali care o poate costa din nou titlul pe FCSB

Mărturie incredibilă despre mituirea lui Fane Iovan, căpitanul Stelei la finala Cupei Campionilor: „A recunoscut că lua bani să trântească meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  26 Ianuarie 2021, 00:26

Mij centrali: Hoban, Luis Aurelio, Suares, Itu. Altceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează