FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CLINCENI 2-1

HERMANNSTADT - CLINCENI 2-1 // Ilie Poenaru și-a făcut praf jucătorii după meci: „Le-am făcut cucuie în cap! Vor plăti” + Nici Costel Enache nu a fost mulțumit

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 19:28

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a fost nervos pe elevii săi la finalul meciului cu Hermannstadt, pierdut cu 1-2, în etapa a șasea a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Este foarte frustrant ce se întâmplă. E al doilea meci în care luăm gol din minutul 3, gol din fază fixă, nu mai punem și autogolurile. Jucătorii nu sunt responsabili, nu știu să se poziționeze. Credeți-mă că lucrăm faze fixe mai mult decât durează antrenamentul. Le-am făcut cucuie în cap. La antrenament lucrează cum trebuie, la meci se schimbă total. Să luăm goluri în ultimele zeci de secunde... sunt foarte nervos! O să reglăm lucrurile astea. Jucătorii vor plăti. Problema este că noi jucăm după ce primim gol. Este al treilea sau al patrulea meci când revenim după ce suntem conduși, dar nu știm să gestionăm situația”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport.

Nici Costel Enache nu a fost mulțumit

Deși Hermannstadt a câștigat partida, Costel Enache (46 de ani), antrenorul sibienilor, s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale.

„Nu sunt foarte mulțumit de joc. Am lăsat concentrarea deoparte. Lucrul ăsta ne-a costat. A fost greu ca jucătorii să revină la ritmul de joc cu care au început meciul. Trebuie să tragem un semnal de alarmă, pentru că acest ritm de joc nu o să ne aducă victorii”, a spus Costel Enache, după meci.

VEZI ȘI:

OFICIAL Adi Popa la FCSB » Prima reacție a jucătorului la revenire + Ce concurență are

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cristi05
cristi05  •  17 August 2019, 11:09

Cu tot respectul pt ce a facut pana acum, dl. Poenaru ar trebui sa realizeze totusi ca nu mai este in Liga 2 si ca in Liga 1, la valoarea Clinceniului, este sinucidere curata sa joci in deplasare cu 3 atacanti centrali cand problemele tale sunt in special in aparare; este de asemenea de neinteles de ce nu ai un fundas central pe banca de rezerve - in Liga 2 a folosit cu succes in mai multe meciuri cuplul Patriche - Gaina, dar acum Gaina nu a jucat niciun meci desi e fundas central si acolo Clinceni are mari probleme. In momentul cand se intampla acelasi scenariu in 3 meciuri (cu Craiova, Dinamo si Sibiu) nu mai este nici intamplare, nici ghinion si nici o problema care tine doar de jucatori. E clar ca trebuie gandita o alta tactica ce trebuie sa tina cont de faptul ca echipa in momentul de fata nu rezista la presiune si atunci trebuie sa intaresti mijlocul ca sa poti face presing si sa blochezi presiunea adversarului; logic ar fi sa joci cu mai multi mijlocasi si nu cu 3 atacanti + robert ion care este tot mai mult ofensiv. Poti sa joci un 4-5-1 ca sa controlezi mijlocul si sa tii de minge - de ex. sut - barbu - cebotaru - paturca - robert ion sau ceva similar; unt insa doar parerile unui amator de fotbal, antrenor este dl. Poenaru si dansul ar trebui sa gaseasca solutiile tinand insa cont de posibilitatile echipei si de ce s-a intamplat pana acum; alfel va esua lamentabil si va fi pacat si pentru dansul si pentru jucatorii tineri si destul de talentati pe care-i antreneaza

mache01
mache01  •  17 August 2019, 01:26

Tehnica de antrenor care nu este in stare sa isi ia pe bune licenta. Atat pot astia, sa isi ameninte jucatorii, oare de ce nu facem noi performanta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează