FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1

HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // Costel Enache a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauză în vestiar: „Au fost niște discuții mai energice”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 20:15

Costel Enache, antrenorul lui Hermannstadt, a ridicat tonul la pauza meciului cu CS Universitatea Craiova, când oltenii conduceau cu 1-0. După revenirea de la cabine, sibienii au marcat de două ori și au câștigat meciul, 2-1.

„Victoria e importantă pentru moralul jucătorilor. La pauză am schimbat un pic strategia, am pus o presiune mai mare în jumătatea adversă. Am făcut o schimbare și am avut niște discuții mai energice la vestiar. Le-am spus ce aștept de la ei în repriza secundă. Jucătorii au încercat apoi să aplice ce am stabilit.

Avem jucători de calitate. Știam că cei de la Craiova pică fizic în repriza secundă, dar nu ne-am bazat pe această deficiență. Nu mi s-au părut că au suferit foarte mult azi”, a declarat Costel Enache la Look Sport.

„A fost o victorie muncită. Avem o echipă mult mai bună decât cea de anul trecut. Acum avem un meci greu cu CFR Cluj și vrem să progresăm de la etapă la etapă. La pauză au fost niște lucruri care trebuiau puse la punct, ca în orice vestiar. Mister ne-a spus ce era de făcut” Alexandru Mățel, fundaș Hermannstadt

Vezi și:

HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // VIDEO Gazdelor li s-a anulat un gol în prima repriză și au acuzat arbitrajul la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  05 August 2019, 09:38

abia in repriza a 2-a sa vazut mana lui Enache

Vezi toate comentariile (1)
Comentează