FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT. Detaliul prin care Ruben Albes le-a luat fața lui Enache, Neagoe și Miriuță

Articol de , - Publicat luni, 03 august 2020 12:15 / Actualizat luni, 03 august 2020 12:35

Ruben Albes, spaniolul de pe banca sibienilor, a scos 16 puncte în 8 etape, mai multe decât Enache, Neagoe și Miriuță în actualul sezon

Hermannstadt are o serie excelentă de rezultate şi este pe doi în play-out. Echipa pregătită de spaniolul Ruben Albes are şase meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care cinci au fost victorii. "Chiar dacă nu a fost cel mai bun meci al nostru am reușit o victorie importantă. Am câștigat în primul rând datorită mentalității noastre de învingători. Ne gândim să terminăm cât mai sus, nu ne interesează ce e sub noi", a spus antrenorul de 35 de ani.

În cele 8 meciuri cu Ruben pe bancă, sibienii au câștigat 16 puncte. Au cinci victorii, un egal și două înfrângeri, un total de 66,6% puncte din total posibile câștigate în mandatul său. Cu mult peste cei trei predecesori de pe banca lui Hermannstadt.

Le-a luat fața tuturor

Costel Enache a rezistat 11 etape și a făcut doar 10 puncte, adică 30,3% din totalul punctelor puse în joc. A urmat Eugen Neagoe, care în 10 etape a câștigat 12 puncte, un procentaj de 40%. Ultimul, dat afară de Anamaria Prodan, Vasile Miriuță a contabilizat, în 7 etape, doar 7 puncte, 25,9%. Ruben a ajuns la 5 victorii din 8 jocuri, Miriuță avea una singură în șapte etape, Neagoe contabiliza două succese în 10 etape, iar Enache a plecat de la Sibiu cu 3 victorii în 11 jocuri.

"Avem o relaţie unită cu jucătorii, avem o familie minunată. Eu niciodată nu fac paşi aşa, de nebună, cum au spus toţi când am dat afară un antrenor, pe Miriuță. Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor şi ştiam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă, cum s-a spus. Le-a dat clasă şi ca fotbal, şi ca ţinută, şi ca imagine", a spus Anamaria Prodan, agentul antrenorului.

Noi, românii, nu suntem în măsură să-i învățăm pe spanioli cum să se îmbrace. Noi am ajuns foarte rar la nivelul pe care l-a atins Spania în fotbal. Mi-a fost greu să-i explic de ce există atâta răutate aici, în Spania nu te lovești de așa ceva.
Anamaria Prodan, impresar

1 înfrângereau suferit sibienii în ultimele șase jocuri din deplasare (22 iunie 2020, Viitorul - Hermannstadt 4-1), interval în care au mai înregistrat trei succese şi două rezultate de egalitate

CITEȘTE ȘI:

VIDEO + FOTO UTA și FC Argeș au promovat în Liga 1! DRAMATISM TOTAL: golul marcat de Rapid în 90+6 a trimis-o pe Mioveni la baraj și pe Turris în B

Gheorghe Hagi și-a dat demisia de la Viitorul! Anunțul oficial al clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
rise
rise  •  03 August 2020, 14:54

Plin de puberi redusi pe site-ul asta. Numai blaturi si fantezii aveti in cap.

305457553261788
Leo Dinu  •  03 August 2020, 13:49
Postat de chimia pe 03 August 2020, 13:37

Este amantul perfect, ăilalți trei sant urâți ! Doamna Ana și a adus jucăria din Spania sa stea lângă ea cât timp pijamale guși e in EAU! Doamna Ana e la butoane și își satisface toate poftele in orașul săsesc .

Treaba lui ce fel de amant este, dar la Sibiu este venit cu logodnica, iar partea cu fotbalul e cum scrie în articol. Cât despre tine, păstrează-ți fanteziile și obsesiile... a, mai important, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chimia
chimia  •  03 August 2020, 13:37

Este amantul perfect, ăilalți trei sant urâți ! Doamna Ana și a adus jucăria din Spania sa stea lângă ea cât timp pijamale guși e in EAU! Doamna Ana e la butoane și își satisface toate poftele in orașul săsesc .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează