FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-2

Hermannstadt - Dinamo 0-2. VIDEO „Câinii” au orgoliu de play-off! Cum arată clasamentul ACUM

Hermannstadt - Dinamo 0-2 FOTO: fcdinamo.ro +42   FOTO
Hermannstadt - Dinamo 0-2 FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 20:50 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:11

Dinamo a câștigat deplasarea cu Hermannstadt, scor 2-0 (Fabbrini 29, Nemec 32). „Câinii” încep cu dreptul anul 2021, în ciuda problemelor financiare.

Programul + rezultatele rundei #16 din Liga 1

Dinamo a rezolvat meciul de la Mediaș în doar 3 minute. Diego Fabbrini, ca și plecat la CFR Cluj, vrea să rămână cu o amintire frumoasă în memoria fanilor. A marcat în minutul 29, cu un șut din interiorul careului. Adam Nemec, unul dintre străinii care nu s-au grăbit să plece din Ștefan cel Mare, a stabilit scorul final în minutul 32. 

Dinamo, victorie cu Hermannstadt, în primul meci din 2021

Cu această victorie, Dinamo ajunge la 19 puncte și urcă pe locul 8 în Liga 1. Pozițiile de play-off sunt la doar 2 lungimi distanță. Hermannstadt pierde al treilea meci consecutive și e antepenultima, cu 15 puncte.

Clasament Liga 1:

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: facebook.com/hermannstadt.fc
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
+38 FOTO

Hermannstadt - Dinamo 0-2

Hermannstadt - Dinamo: echipe de start:

Hermannstadt: Figueiredo - Al. Vodă, I. Stoica, Viera, Opruț - P. Petrescu, Dâlbea, Addae - Mayoral, Karanovic, Joalisson 
Rezerve: I. Pop - Al. Mățel, Sîntean, Buzan, Al Hassan, R. Pires, C. Popescu, Aralica, Scarlatache
Antrenor: Ruben Albes 

Dinamo: M. Eșanu - Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu - Răuță, V. Achim, P. Anton - D. Fabbrini, A. Nemec, A. Bani 
Rezerve: Al. Mitrovic - C. Stan, J. Gol, G. Crețu, V. Borcea, A. Mihaiu, Blejdea, C. Măgureanu
Antrenor: Ionel Gane

Stadion: „Municipal" - Mediaș
Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Valentin Avram; A2: Marius Badea

Citește mai multe știri din Liga 1:

Story-ul postat de Man din cantonament a stârnit agitație în Italia: „Ce înseamnă? Nu e sigur că e Parma, dar urmează un anunț”

Apel disperat din Bănie, după Craiova - Sepsi 0-0: „Amânați partida cu CFR Cluj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (279)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  14 Ianuarie 2021, 23:17

Negoita tace si tace suspect, vad ca nu iese prin presa sa-l someze pe Cortacero sa-i plateasca datoriile, pentru ca fix asta face Cortacero, a inhamat clubu la cheltuieli si mai mari, iar pe 21 acum ianuarie Negoita revine in actionariat si va baga clubu in a 2 insolventa ( pentru ca in ianuarie acum sau implinit fix 5 ani de la ultima insolventa, deci e legal alta insolventa). Asta a fost scenariu de la bun inceput, Negoita nu vrea sa lase Dinamo , nu Cortacero, el e doar un administrator ( cel mult de bloc). Eu asta cred. Dinamo va intra in insolventa, si de vazut daca o mai salveaza si a 2 oara nenea Anghelache :)))

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  14 Ianuarie 2021, 23:17

Sau o alta teorie care e plauzibila si vad ca nu e luata de nimeni pana acum. Cortacero a preluat in administrare clubu de la Negoita bagandu-l la cheltuieli astronomice, ca dupa Negoita sa revina pe 21 ianuarie acum in 2020 si sa bage clubu in a 2 insolventa ( unde anu asta sau implinit fix 5 ani, deci are liber sa bage clubu iar) asa va poza din nou in Mesia si sa salveze clubu. Nu cred ca Gigi Becali e in spatele acestei monstruozitati de scenariu, ar fi linsat de toti dinamovisti ( in secunda 2 si nu risca asa ceva daca s-ar afla). Eu cred ca e prima varianta mentionata in acest comentariu, si anume doar se tergiverseaza pana acum pe 21 pentru a baga clubu in insolventa ( singura cale de a scapa de toate datoriile astea facute de atatia ani) . Legat la privire cu subiectu ca Gigi e in spatele lui Cortacelu :))

creeperno
creeperno  •  14 Ianuarie 2021, 22:38

Zilele astea o sa intre o mare surpriza in conturile voastre, dragi jucatori

Vezi toate comentariile (279)
Comentează