FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Dusan Uhrin, deznădăjduit: „Am jucat prost, am făcut prea multe greșeli” + ce spune de absența lui Montini

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 22:48

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a comentat la interviurile de la final înfrângerea drastică suferită de „câini” pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-4 

„La 1-1 am avut șanse mari, dar am făcut multe greșeli. Am jucat prost în defensivă, i-am lăsat pe adversari liberi în careu și am făcut prea multe greșeli. Se întâmplă mereu. Am încercat să reparăm, dar nu am mai avut timp să ne pregătim pentru acest joc. 

Ricardo Grigore nu reușea să păstreze mingile, de-asta l-am scos. Montini are probleme cu genunchiul. Vom vedea meciul viitor ce se va întâmpla cu el”, a spus Uhrin, la Look Plus. 

DEIAN SORESCU: „TOATĂ LUMEA E ÎMPOTRIVA NOASTRĂ”

Și Deian Sorescu, marcatorul primului gol „câinilor”, a vorbit despre eșecul din această seară: „Am luat gol ușor. Am pierdut fiecare duel la jumătatea terenului. N-avem nicio scuză. Nu doar apărarea a fost KO, toată echipa a fost KO! Oricum, mergem înainte și încercăm să ne revenim. 

Toată lumea e contra noastră, sunt doar probleme la noi. Suntem bine, ne mobilizăm împreună și speră să le dăm tuturor peste nas și să ajungem în play-off”.

Vezi AICI toate detaliile de la partida Hermannstadt - Dinamo!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
chronic
chronic  •  08 Decembrie 2019, 11:31
Postat de alb_rosu_in_vn pe 07 Decembrie 2019, 23:05

Dinamo a pierdut jocul si din punct de vedere fizic, lasand la o parte apatia si nesimtirea unor jucatori. Dar cand te uiti la fizicul acostor jucatori africani de la Sibiu, iti dai seama ca jucatori ca Filip si Corbu n-au nici o sansa in duelurile cu ei. Insa, la 4-1 pentru Sibiu pe final, Dinamo a aratat insa ca, daca voiau sa joace, puteau sa marcheze destul de usor. Insa multi n-au vrut, si-au batut joc de emblema clubului si de suporterii dinamovisti care sufera pentru aceasta echipa de 40-50 de ani. Uhrin, saracul, nu are ce face. E la cheremul unor jucatori cu toane si cam rasfatati. Imi pare rau ca el va fi primul care pleaca si nu mercenari precum Nistor sau Filip. Trebuie facuta putina curatenie in lotul lui Dinamo in iarna sau cat de rapid, pentru ca acum, oricum, sansele la play-off sunt compromise. Trebuie sa plece niste jucatori, chiar acum!

ce 40-50 de ani, echipa e fondata in 2014 de negoita

markksson
markksson  •  08 Decembrie 2019, 00:46

La capitolul realizari, Sorescu joaca foarte bine de la o vreme incoace. Sper ca Radoi sa il remarce.

dvd1
dvd1  •  07 Decembrie 2019, 23:46

retrageti echipa din campionat imediat. Trebuie sa se termine cu agonia asta. Daca nu faceti asta o sa va smulgeti parul din cap. Si mai terminati cu glumele gen "play-off". Si curcile rid cind aud gluma asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează