FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Eugen Neagoe: „N-am înțeles atitudinea fanilor dinamoviști față de mine. Le doresc sărbători fericite!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 22:42

Eugen Neagoe, 52 de ani, tehnicianul lui Hermannstadt, și-a luat revanșa în fața fostei echipe, sibienii impunându-se categoric în fața lui Dinamo, scor 4-2.

La finalul partidei, Eugen Neagoe a făcut o scurtă analiză asupra jocului de sâmbătă seara, vorbind și despre plecarea sa de la Dinamo din vara acestui an.

„Nu sunt mulțumit că am primit cele două goluri. N-aș fi vrut să primim două goluri. Dinamo e periculoasă pe contraatac, știam asta, așa au reușit să ne dea primul gol. Totuși, băieții mei au dat dovadă de potență și de caracter. E doar greșeala noastră că nu avem cel puțin șase puncte în plus. Am pierdut puncte mult prea ușor. 

Fotbaliștii mei au jucat inteligent. Știam că Dinamo are unele absențe, știam că le lipsește Moldoveanu, nici Montini n-a fost pe bancă. Plus că postul lui Ricardo Grigore nu e la jumătatea terenului. Îi știam pe toți cei de acolo, cu excepția lui Puljic. Chiar dacă mulți au fost contestați la început, au devenit cei mai importanți jucători ai echipei, mă refer la Piscitelli sau Perovic. Sper ca cei de la Dinamo să-și îndeplinească obiectivul, cred că ar putea să ajungă în play-off.

Au unele probleme, dar eu le urez multă baftă. Am foarte mulți prieteni în conducerea lui Dinamo, am rămas în relații bune cu ei. Nu am ce revanșă să-mi iau, nu am nimic de reproșat. Doar spun că n-am înțeles atitudinea suporterilor dinamoviști de la acel moment. Le doresc sărbători fericite și lor, deși m-au mai înjurat și în această seară”, a declarat Eugen Neagoe, la Look Sport.

Citește și: 

Eugen Neagoe, palmă pentru PCH! „Geană” și-a umilit fosta echipă, la doar câteva luni după războiul dus cu galeria „câinilor”

Vezi AICI toate detaliile de la partida Hermannstadt - Dinamo!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
110050670309137
Ion Ion  •  08 Decembrie 2019, 09:18

Ce ai putea cere unui Mitica, suporter dinamovist? Are-n cap ce este-ntrun bostan...:)))))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Decembrie 2019, 07:37
Postat de idi53 pe 08 Decembrie 2019, 00:49

Ce vrem?Sa nu te mai vedem!

Dar pe cine vrei să vezi? Că tot în playout ajungeți...

411193213115437
Vlad Muresan  •  08 Decembrie 2019, 07:11

Pai dinamoviștii, la fel Dan penalty et comp, înjură pe.toata lumea care nu *** in fata lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează