FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

Prețuri uriașe la Hermannstadt - Dinamo! Cât costă cel mai ieftin bilet

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 10:03 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 11:18

Hermannstadt a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a din Superligă. Cel mai ieftin costă 50 de lei.

  • Hermannstadt - Dinamo se joacă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

În această dimineață, clubul din Sibiu a pus în vânzare, online, bilete pentru disputa cu Dinamo. Iar prețurile pentru tichete încep de la 50 de lei și ajung până la 100 de lei.

„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”
CAZUL SIMONA HALEP
„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”

Prețuri mari la biletele pentru Hermannstadt - Dinamo

Cele mai ieftine bilete, cu excepția celor pentru copii, care costă 45 de lei, sunt la Peluza Nord, acolo unde vor sta gazdele.

La tribuna a 2-a, un tichet la Hermannstadt - Dinamo costă 90 de lei, în timp ce unul la tribuna 1 valorează 100 de lei.

Fanii lui Dinamo vor sta pe Peluza Sud, acolo unde au stat și la meciul cu CSC Șelimbăr, din Liga 2. Pentru această zonă încă nu s-au pus bilete în vânzare, urmând a exista o vânzare specială.

Prețurile biletelor la Hermannstadt - Dinamo

  • Peluza Nord - 50 de lei
  • Family Zone (tribuna a 2-a) - 45 de lei (copil), 90 de lei (adult)
  • Tribuna a 2-a - 90 de lei
  • Tribuna 1 - 100 de lei

Dinamo va pleca de joi la Sibiu 

Ovidiu Burcă a decis ca echipa să plece de la Săftica spre Sibiu cu două zile înaintea confruntării cu trupa lui Marius Măldărășanu. Astfel, joi, după conferința de presă, Dinamo va pleca spre Transilvania. Vineri, echipa se va antrena la Sibiu. 

„Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat. S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au transmis dinamoviștii.

VIDEO Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo: „Încercăm să tratăm altfel această criză”

Citește și: 

Trei detalii de ultimă oră de la Dinamo: o veste bună, două proaste și decizia lui Ovidiu Burcă

Al 25-lea transfer la UTA Arad » Mircea Rednic a adus un atacant din Kenya

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Tot_yo2
Tot_yo2  •  17 Octombrie 2023, 11:56
Postat de bogat pe 16 Octombrie 2023, 15:49

Devin ridicole articolele astea cu preturile "uriase" la bilete. Suntem tara saraca, insa cred ca nu chiar asa de saraca. Presa bombardeaza societatea cu mesaje zilnice despre preturi "mari" la orice desi nu aveti nicio referinta clara care sa indice ca asa este. Eu spun ca 50 lei un bilet la un meci de fotbal de prima liga este un pret mic comparativ cu alte tari europene. Si nu e asa de mare nici la nivelul Romaniei unde avem cam doua meciuri "acasa" pe luna. Respectiv suporterii car enu mer in deplasari au de platit 100 de lei pe luna ca sa mearga pe stadion la meciurile echipei favorite. Doua meciuri pe stadion la 5% din salarium minim pe economie nu e deloc rau, vedeti cat costa in alte tari. Si in felul asta suporterul contribuie la sustinerea financiara a echipei favorite. Nu suntem tara de pomanagii sa ni se dea gratis totul, si nu exista altii care sa ne plateasca noua biletele.

ai dreptate dar doar pe jumatate sau sfert. Nu ai cum sa compari un meci de mamaliga 1 cu un meci din primele 5 campionate alte europei (Italia, Spania, Franta, Germania si Anglia) cum nu poti compara nici salariu minim/ mediu al Romaniei cu aceste tari. Din punctul meu de vedere 20 de euro la un meci de mamaliga 1 la tribuna este oarecum destul de mult. Pe stadion te duc dor pentru spectacolul galeriilor, meciul este in plan secund pentru ca nu ai ce sa vezi: fotbalisti mediocri spre slabi care simuleaza mult prea mult, arbitraje indoielnice,fotbalisti ce nu stiu sa paseze mai departe de 10m, fotbalisti ce nu stiu sa suteze din afara careului (ma refer la sut nu la pase la protar), nu vezi un dribling spectaculos tot meciu, o faza mai de domne ajuta, goluri spectaculoase vezi din gresala o data la 3-6 etape... astfel 20 de euro pe un bilet raportat la calitate pret este prea scump. DREPTATE AI DOAR CAND SPUI CA PRIN CUMPARAREA UNUI BILET ITI AJUTI ECHIPA FAVORITA FINANCIAR.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  17 Octombrie 2023, 09:42

Metoda ciobănească patentată de bombardierii fotbalului autohton. Punem preturi de pe Marte, pentru fotbal de Chiajna. Rușinos.

liviut1
liviut1  •  16 Octombrie 2023, 21:47

Sa nu mearga nici un dinamovist sa le dea bani ăstora.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează