FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

exclusiv Hermannstadt vine cu precizări legate de prețurile biletelor: „Asta este politica” » Fanii lui Dinamo, ironici: „Au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței”

Peluza Cătălin Hâldan
Peluza Cătălin Hâldan

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 17:02 / Actualizat marti, 12 martie 2024 18:20

Hermannstadt și Dinamo se întâlnesc duminică, de la 18:15, în prima etapă a play-out-ului Superligii. Suporterii lui Dinamo au primit 3.000 de bilete, adică toată peluza oaspete, și au acuzat clubul sibian că a mărit prețul acestora intenționat pentru acest meci.

Pe pagina de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan a postat marți un comentariu critic cu trimitere la prețurile la bilete anunțate de Hermannstadt pentru confruntarea cu Dinamo, programată duminică, pe „Municipalul” din Sibiu.

Fanii FCSB se revoltă înainte de primul meci din play-off: „Așa trebuia să fie după umilința cu Rapid”
FCSB - SEPSI
Fanii FCSB se revoltă înainte de primul meci din play-off: „Așa trebuia să fie după umilința cu Rapid”

Postarea PCH pe pagina de Facebook

„S-au pus la vânzare online biletele pentru meciul de duminică! Pe ele! Deși în tot campionatul au costat 20 Lei, gazdele noastre au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței, pe lângă cel al primăriei, din partea miilor de Câini care vor invada Sibiul și le-au făcut 50 Lei.

Avem toată peluza, iar fiecare sector va fi disponibil online după ce se epuizează cel anterior. De asemenea, se pot cumpăra și în ziua meciului, direct de la stadion, dar nu o lăsați pe ultima sută”, au scris fanii „câinilor”.

Dacă la peluze prețul este de 50 de lei bucata, un tichet la Tribuna II costă 90 lei, unul la Tribuna I 100 de lei, iar pentru Family Zone prețul este 45 lei pentru copil și 90 pentru adulți.

Cum răspunde Hermannstadt la problema prețurilor

La solicitarea Gazetei Sporturilor, surse autorizate din conducerea lui Hermannstadt au ținut să precizeze că și la meciul din sezonul regulat, disputat pe 21 octombrie 2023, s-au practicat aceleași prețuri. La acel meci au asistat 7.300 de spectatori, capacitatea arenei fiind de 12.300 de locuri.

Hermannstadt vine cu precizări legate de prețurile biletelor: „Asta este politica” » Fanii lui Dinamo, ironici: „Au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței”
Prețul biletelor la Hermannstadt - Dinamo în 21 octombrie 2023, dintr-o comunicare oficială a sibienilor

De asemenea, gazdele au explicat și care este politica lor de prețuri: „În meciurile cu cluburile de tradiție, respectiv FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid și Dinamo, prețurile pe care le practicăm sunt întotdeauna mai mari decât la partidele împotriva celorlalte echipe din campionat. Asta-i politica noastră. Așa a fost mereu”.

Hermannstadt e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 14, loc de baraj, cu 15. Cele două echipe s-au întâlnit recent, pe „Arcul de Triumf”. Atunci, trupa lui Zeljko Kopic s-a impus la limită, scor 1-0.

VIDEO. Zeljko Kopic, interviu pentru GSP de pe vechiul stadion al lui Dinamo » Croatul s-a interesat ce meciuri mari s-au jucat pe arena din „Ștefan cel Mare”

Mai puteți citi:

„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua

Istvan Kovacs, contestat înaintea meciului din Europa: „O catastrofă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
unbiped
unbiped  •  13 Martie 2024, 17:23
Postat de chaplin pe 12 Martie 2024, 20:02

sigur te referi la clona fcfcsb.

nu prea. Era vorba de clona echipei de traditie, cea care va activa in matineu din campionatul viitor.

creeperno534
creeperno534  •  12 Martie 2024, 22:38

Faliment Sibiu

chaplin
chaplin  •  12 Martie 2024, 20:07

Politica golănească! Doar in Romania găsești așa ceva!...Echipele de tradiție trebuie sa aibă finanțare privata, sa plătească mult la bilete si sa fie furate de arbitri, ca sa mulțumim tentativele astea de echipe provinciale care se finanțează de la bugetele locale, nu au suporteri si le doare in cot de competiția sportiva, dar au un succes teribil la arbitrajele ticăloase cu arbitri gazdari. Ne miram de ce nu mai avem fotbal??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează