FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 15:08 / Actualizat marti, 12 martie 2024 17:01

CSA Steaua a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2, pentru prima dată, iar numele importante care susțin clubul Ministerului Apărării Naționale sunt revoltate.

Valeriu Răchită, un apropiat al lui Victor Pițurcă, a dezvăluit că fostul selecționer este foarte dezamăgit de cum gestionează CSA echipa de fotbal. La fel și alte nume importante din istoria Stelei. Și că ar urma să se distanțeze public de proiect.

Ia sfârșit bătaia de joc la Steaua? De ce ratarea play-off-ului poate fi o veste bună
Steaua
Ia sfârșit bătaia de joc la Steaua? De ce ratarea play-off-ului poate fi o veste bună

Gloriile Stelei, revoltate de ce se întâmplă la CSA Steaua

„Săptămâna trecută am vorbit cu Victor Piţurcă. Era foarte supărat de situaţia de la echipă. Toţi jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor sunt aproape de echipa asta. Au avut o şedinţă prin octombrie-noiembrie cu secretari de stat de la Ministerul Apărării, vorbim de grupul marilor jucători: Piţurcă, Tudorel Stoica, Majearu, Bumbescu, Iovan...

Au fost promisiuni cu subiect şi predicat că până în vară se va rezolva problema clubului de drept public, iar din vara anului 2024 echipa va începe sezonul cu drept de promovare.

Pițurcă este supărat extrem de rău. Iar dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă cu toţi marii jucători în care să spună că ei nu mai cred în nimic. Vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului şi a ministerului. Se cheltuie bani degeaba. Și Piţi, şi gloriile au fost minţiţi”, a spus Valeriu Răchită la Fanatik.

Nu-i înţeleg pe fotbaliştii ăia. Sunt îmbrăcaţi în roş-albastru. N-am văzut jucători mai slabi. Parcă în niciun an nu a fost aşa slabă echipa. Anul trecut, cu Opriţa, echipa a încheiat pe locul doi, loc de promovare.

- Valeriu Rachită

Păcat că nu am reușit și noi calificarea în play-off, era altceva. Jucai meciuri tur-retur în play-off. Sincer, nici nu știam cum e sistemul ăsta (n.r. play-out), că nu am fost în el. Acum îl încercăm și pe asta, să vedem cum e.

- Daniel Oprița

VIDEO. FCSB, victorie clară cu CSA Steaua în Liga de Tineret

Citește și:

FRF a oficializat cerința lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă în Superligă înainte de EURO 2024
PROGRAM
FRF a oficializat cerința lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă în Superligă înainte de EURO 2024
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ratat play-off-ul: „Așa nu se mai poate! Să joace în liga în care face față”
CSA Steaua
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ratat play-off-ul: „Așa nu se mai poate! Să joace în liga în care face față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  13 Martie 2024, 06:57

*** asta parca aducea investitori cu meleoane de vreo 7 ani incoace oare unde sunt aia si tovarasii lui alde tulburel?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

CitizenX
CitizenX  •  12 Martie 2024, 19:48

Piti e supărat ca nu I a ieșit combinația. Talpaiute supărat ca nu e făcut general și comandant csa. Supărări mari pe acolo. Le avem și noi pe ale noastre, nu zic ca suntem pe roze.

Catalynn.16
Catalynn.16  •  12 Martie 2024, 18:08
Postat de gimiskutze pe 12 Martie 2024, 15:44

Mai incercati...Dinamo incearca, poate incercati so voi in mediul privat ca pomana de stat nu mai merge. Vedeti si voi unde va potriviti, liga 3-4, poate intra fostii jucatori si joaca cu talpanelu dar aveti grija sa nu il faceti sa plinga ca va da in judecata!

DDB a dat țepe de 25 de milioane în total în cele 2 insolvente. Din acești bani, cam jumate erau taxe și impozite către stat. Deși poate cel mai notoriu, nu este singurul sau dintre puținele exemple în care aceste clone au dat țepe de milioane, apoi au dispărut. Ăsta e “fotbalul sustenabil” promovat de Burleanu …

Vezi toate comentariile (10)
Comentează