FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // EXCLUSIV Eugen Neagoe, după presupusele acuze ale propriilor elevi: „Sunt minciuni sfruntate!”

Articol de - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 15:36

Eugen Neagoe, antrenorul lui Hermannstadt, neagă că jucătorii săi portughezi s-ar fi revoltat, reproșându-i un stil prea defensiv și faptul că nu vorbește nicio limbă străină: ”E mâna vreunui impresar”.

S-au învolburat apele la Hermannstadt! Chiar înaintea unui meci crucial, mâine, cu CFR Cluj, site-ul prosport.ro a relatat despre o revoltă a jucătorilor de limbă portugheză împotriva antrenorului Eugen Neagoe. Aceștia i-ar fi reproșat fostului tehnician de la Dinamo stilul defensiv, „joacă cu 5 fundași”, precum și lipsa de comunicare: „Nu știe nicio limbă străină”. Acuzații pe care „Geană” le dezminte categoric. 

„Ceea ce a scris prosport și ați preluat apoi și voi sunt niște minciuni sfruntate și ușor de demontat. N-am jucat niciodată cu cinci apărători și asta se poate verifica lecturând casetele de meci. Nici măcar nu e concepția mea. Iar pentru aceia care au vreo urmă de îndoială, le reamintesc că am evoluat în Ungaria, în Cipru, în Grecia și am antrenat în Cipru. Nu mai spun că și aici, în țară, am avut de-a face cu atâția jucători străini. Dacă nu vorbeam limbi străine aveam o mare problemă peste tot”, a punctat Neagoe, care vorbește cursiv două limbi străine, engleză și greacă. 

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani crede că totul „a plecat de la vreun impresar nemulțumit că fotbaliștii pe care i-a adus nu joacă. Dar trebuie să știe că la mine joacă numai cine îmi demonstrează că merită. Ce interes aș avea să țin pe bancă un jucător în formă, care m-ar ajuta în condițiile în care trecem printr-o situație dificilă? Iar în ceea ce privește o așa-zisă revoltă, aceia care au asistat la antrenamentele noastre pot confirma că e liniște și toată lumea muncește”. 

„La maniera în care se prezintă jucătorii, mai vin 10 antrenori și tot așa rămân. N-au mai marcat un gol de 10 etape sau câte au trecut. E rușinos! Pentru mine este rușinos. Îmi treceau foarte multe prin cap în acel moment”

„Vom vedea ce putem scoate până în iarnă. Le-am și spus, ne vom despărți de foarte mulți în iarnă dacă eu rămân aici. Fotbalul e un sport, dar întotdeauna câștigă cei puternici. Așa trebuie să fie și în echipa noastră. Nu să ne mulțumim că avem salariu, că facem poze în week-end, că ne văd prietenele și soțiile la televizor. Exact asta le-am spus și lor în cabină. Nu e niciun secret” 
- Eugen Neagoe, acum o lună, după eșecul în fața lui FCSB (0-4)        

Vezi și:

HERMANNSTADT - CFR CLUJ // 38 de meciuri în 5 luni » Dan Petrescu nu se plânge degeaba de programul infernal!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  30 Noiembrie 2019, 17:26

Asta spuneam ieri 1 Se pare că am avut dreptate ! cornelconasu • 29 Noiembrie 2019, 23:42 ÎMI PLACE 1 RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE Nu sunt avocatul lui Neagoe, dar cred că asta cu limba străină e o chestie ieftină și de prost gust ! Neagoe a jucat vreo 4-5 ani în străinătate , a și antrenat afară ! Nu cred că nu a învățat lucruri de bază în fotbal să se facă înțeles ! Brazilienii fac probleme peste tot în Europa, au impresia că fără fentele lor nu se poate juca ! Dar ei știu vreo limbă străină ?!

1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  30 Noiembrie 2019, 16:34

una este sa stii.alta este sa cunosti.ei nu stiu limba romana.ce pretentii sa ai.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează