FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

VIDEO CU GOLUL Combinație de 3 puncte » Faza la capătul căreia Omrani a decis duelul de la Sibiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 22:29 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 22:53

FCSB a înscris unicul gol al disputei cu Hermannstadt (1-0) dintr-un „triunghi” superb de pase pe axa Tavi Popescu - Florinel Coman  - Omrani. Trimis pe teren la pauză, în locul lui Compagno, vârful de 29 de ani l-a învins pe Letica în minutul 75 și a declanșat fiesta în tabăra roș-albastră.

Doar șapte minute i-au trebuit lui Omrani pentru a decide partida de la Sibiu. La capătul unei combinații rapide, fostul atacant al CFR-ului a rămas singur cu goalkeeper-ul gazdelor și nu a iertat. A celebrat golul cu un gest teatral în fața camerelor, apoi a fost îmbrățișat de coechiperii care au venit să-l felicite.

Omrani e la cel de-al treilea gol marcat pentru FCSB: algerianul mai punctase cu Petrolul, 2-0, și cu Chindia, 2-0, de fiecare dată în deplasare. Pe teren străin a înscris și contra lui Hermannstadt, semn că atacantul se descurcă mai bine în meciurile jucate departe de București.

Hermannstadt - FCSB s-a jucat cu stadionul plin 

Ca și la meciul cu Farul, tribunele de pe „Municipal” au fost pline. Interesul pentru partida cu FCSB a fost uriaș în Sibiu, biletele s-au epuizat cu 3 zile înaintea partidei. De fapt, doar în câteva ore. 11.800 de suporteri, dintre care 300 ai FCSB-ului, restul localnici, au venit să vadă partida vicecampioanei împotriva sibienilor.

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în partida Hermannstadt - FCSB

Hermannstadt - FCSB // sursă foto: Imago Images
+11 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist

„Arestați-mă!” » Pârât de Burchel la Comisii, Pintilii a răspuns ironic și l-a enervat pe Ilie Dumitrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează