FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

VIDEO Hermannstadt - FCSB 0-1 » Baftă cu Billel! FCSB n-a jucat mai nimic la Sibiu, dar se întoarce cu 3 puncte grație unei sclipiri a rezervei Omrani

Billel Omrani, eroul roș-albaștrilor cu Hermannstadt. Foto: Facebook FCSB +15   FOTO
Billel Omrani, eroul roș-albaștrilor cu Hermannstadt. Foto: Facebook FCSB

Articol de , , - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 20:46 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 22:56

FCSB a învins-o pe Hermannstadt la Sibiu, 1-0, cu gol al nou-intratului Billel Omrani la doar al doilea șut pe poartă al roș-albaștrilor.

AICI, rezultatele și programul etapei 22 din Superligă

Meciul de la Sibiu a început pe o ceață densă, care a afectat jocul celor două echipe. Hermannstadt a fost mai periculoasă în primul sfert de oră, Balaure și Buhăcianu l-au testat pe Târnovanu, dar portarul oaspeților a respins de fiecare dată.

FCSB a avut posesia, dar jocul combinativ al jucătorilor lui Pintilii nu a funcționat. În prima parte, roș-albaștrii au avut o singură ocazie, spre pauză, când Miculescu a centrat în fața porții, de unde Compagno nu a putut relua. Și au intrat la cabine fără șut pe poartă. 

Hermannstadt - FCSB // sursă foto: Imago Images
+11 FOTO

Prima mare șansă de gol din partea a doua le-a aparținut gazdelor. În minutul 53, Petrișor Petrescu, introdus pe teren la pauză, a șutat spre poarta lui Târnovanu de la peste 25 de metri de poartă. Mingea a zguduit bara transversală!

FCSB a răspuns prin Andrei Cordea, șut cu dreptul de la marginea careului, însă balonul a trecut mult pe lângă poartă ('54). Și Octavian Popescu a încercat poarta adversă cu un șut din afara careului, dar execuția a fost moale, reținută fără emoții de Letica.

Golul izbăvitor pentru FCSB a venit în minutul 75, în urma unei combinații în viteză la care au participat Octavian Popescu, Florinel Coman și Billel Omrani. Ultimul, introdus pe teren în minutul 68, a finalizat. A fost abia al doilea șut pe poartă al oaspeților! De atunci, oaspeții n-au mai cadrat vreun șut. 

VIDEO cu golul lui Billel Omrani

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, FCSB a ajuns la un total de 41, 3 sub CFR Cluj, 4 sub liderul Farul.

FINAL » Hermannstadt - FCSB 0-1

Hermannstadt - FCSB, echipe de start:

HERMANNSTADT (4-4-2): Letica - Butean, Bejan (cpt.), C. Ene, Opruț - Balaure, Biceanu, Sota, Oroian - Buhăcianu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu - Vl. Popa, Medina, Răuță, P. Petrescu, Bărbuț, Dr. Iancu, C. Popescu, Babic
Absenți: Antoche, Baba Alhassan, I. Stoica (accidentați), Issah (suspendat)
ANTRENOR: Marius Măldărășanu

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (cpt.), Șut, Edjouma - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Crețu, Haruț, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea
Absenți: Panțîru, Ov. Popescu (accidentați)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

  • Deian Sorescu, împrumutat de la Rakow, a fost titular la debutul oficial la FCSB. A jucat pe postul de fundaș dreapta, în locul titularilor obișnuiți, Valentin Crețu și Alexandru Pantea, dar a fost schimbat la pauză.
  • Joyskim Dawa a rămas titular și a făcut pereche cu Joonas Tamm în ciuda revenirii lui Iulian Cristea, care s-a pus la punct cu pregătirea fizică în cantonamentul de iarnă.
  • A surprins titularizarea lui David Miculescu în locul lui Andrei Cordea, om de bază în echipa roș-albastră. Cordea este dorit de Augsburg, clubul din Bundesliga negociază cu FCSB pentru transferul mijlocașului, astfel că Andrei ar putea fi menajat pentru a nu risca o accidentare. 
  • Iar Miculescu a fost, astfel, pregătit pentru posibila viață după transferul lui Cordea, în care el ar ocupa poziția de titular în dreapta atacului.

Stadion: „Municipal” (Sibiu)
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru; A1: George Neacșu; A2: Imre-Laszlo Bucsi; VAR: George Găman; AVAR: Alexandru Cerei

Mai multe știri din Superligă:

Imagini inedite la CSU Craiova » Antrenor cu căști și jucător pe telefon + Reacție ironică în studio: „Mi se pare foarte interesat de meci”

Dan Nistor își face „mea culpa”: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (260)
John.Wick
John.Wick  •  26 Ianuarie 2023, 19:23
Postat de Moshu.cu.sacul pe 26 Ianuarie 2023, 08:52

Tu n-ai învățat după aceleași reguli gramaticale?

Decât după alea din manuale :))

Moshu.cu.sacul
Moshu.cu.sacul  •  26 Ianuarie 2023, 08:52
Postat de John.Wick pe 26 Ianuarie 2023, 03:18

decât la voi în sud. Ca-n bancul la piață: Dă-mi niște cartofi. De cât? Da, decât cartofi :))

Tu n-ai învățat după aceleași reguli gramaticale?

John.Wick
John.Wick  •  26 Ianuarie 2023, 03:19
Postat de legio.sud pe 23 Ianuarie 2023, 08:10

Ce bine te prinde rolul , GG-stule .

O fi, craiolguțule :))

Vezi toate comentariile (260)
Comentează