FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0

Dan Nistor își face „mea culpa”: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

Dan Nistor, CSU Craiova
Dan Nistor, CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 22:26 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 22:32

Dan Nistor (CSU Craiova, 34 de ani) s-a scuzat în fața coechipierilor, suporterilor și antrenorului pentru ratarea din meciul cu FC Botoșani, câștigat de moldoveni cu 1-0. 

Meciul de la Botoșani a început cu o mare ocazie a oaspeților. În minutul 2, Alexandru Crețu l-a servit în careul advers, pe 11 metri, cu o pasă la firul ierbii. Nistor a lovit mingea defectuos, balonul s-a scurs în afara terenului. 

Pentru această ratare, Nistor s-a scuzat la finalul meciului. 

Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!
BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0
Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!

Dan Nistor își face „mea culpa” după FC Botoșani - Universitatea Craiova: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

„Nici nu știu cu ce să încep. Vreau să le cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului. Dacă marcam la acea ocazie, era alta soarta partidei, cred că am fi plecat cu 3 puncte. Golul ni l-am dat noi, nu ei. Prima repriză foarte slabă, în a doua cred că am dominat. Păcat că nu am egalat.

A contat foarte mult că nu l-am avut pe bancă (n.r. - pe Eugen Neagoe), este antrenorul nostru. Fără antrenor pe bancă este destul de greu, dar asta nu scuză lipsa noastră de concentrare din prima repriză.

Obiectivul este clasarea în play-off, apoi vom vedea. Trebuie să strângem rândurile, în a doua repriză am jucat destul de bine. 

Va fi un meci foarte greu (n.r. - cu Hermannstadt, în etapa următoare), cu o echipă bună, dar jucăm acasă și cred că trebuie să câștigăm cele 3 puncte”, a afirmat Nistor la finalul meciului, la PrimaSport. 

Dan Nistor își face „mea culpa”: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”
Poziția din care a ratat Nistor // sursă foto: captură Prima Sport

Mai multe știri din Liga 1: 

Epic fail la Botoșani » A vrut să dea gol, dar și-a lovit serios adversarul

U Cluj îi răspunde dur Universității Craiova, care a acuzat „tertipurile” primarului Emil Boc: „Ultimii care ar trebui să vorbească despre politizare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
eunescu09
eunescu09  •  22 Ianuarie 2023, 10:59

Problemele Craiovei sunt în loja iar asta se vede cu ochiul liber, indiferent cine este antrenor.

007claudiu
007claudiu  •  22 Ianuarie 2023, 10:30

Altii au castigat finala campionatului fara antrenor pe banca. Ce crezi draga Nistor ca se intampla cu Neagoe pe banca?

ipsilante
ipsilante  •  22 Ianuarie 2023, 10:12

DEMISIA domnule Cartu! Ce mai asteptati pentru ca sa va dati demisia? Excelent fotbalist, bun antrenor, execrabil ca si conducator de club, d-ul Cartu face figuratie si incaseaza leafa. Ati golit stadionul mai rau decat pe vreamea lui Mititelu! O adunatura de jaloane, fara personalitate, ambitii si obiective, dar bine platita, pretinde ca ar fi ECHIPA Stiinta! BATAIE DE JOC! Sub aripa ocrotitoare a patronului, "adunatura" se face ca se antreneaza, ca joaca fotbal, ca se pregateste si pentru asta INCASEAZA leafa fara sa intrebe cineva PENTRU CE? Doi antrenori, Piturca si Radoi au incercat sa puna piciorul in prag, sa ceara JALOANELOR sa JOACE FOTBAL si au fost dati afara! Patronul habar nu are de fotbal, presedintele e DECORATIV, iar "jaloanele" fac jocurile in club! Adica, isi fac de cap, prestand NIMIC! Noi suporterii, trebuie sa impingem de la spate o adunatura de indolenti, sa castige, CE? LEFURI GRASE fara sa cerem nimic! Ivan face figuratie, Marcovic da gol doar cand ii naste nevasta, ceilalti joaca "fiecare pentru el" ca sa prinda oferte afara. Ce iese din asta? Absolut NIMIC! M-am saturat! Patroane dizolva "adunatura", ia-ti banii si pleaca! ASTA NU E STIINTA! E O BATAIE DE JOC! O RUSINE!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close