FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 2-2

Măldărășanu, schimb de replici cu Valeriu Argăseală: „Nu am făcut nimic, ar fi cazul”

Marius Măldărășanu // foto: Raed Krishan, GSP +25   FOTO
Marius Măldărășanu // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 22:27 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 23:06

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat remiza cu FCSB, scor 2-2. „Principalul” echipei din Sibiu a dezvăluit ce schimb de replici a avut cu președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală.

Hermannstadt a deschis scorul cu FCSB, a avut ocazii și a jucat ultima jumătate de oră în superioritate numerică, dar nu a putut învinge liderul la zi din campionat. A fost 2-2 la final, punct care aduce zestrea totală a sibienilor la 13 puncte.

Deși consideră că echipa sa merita mai mult, la modul în care s-a desfășurat prima parte a meciului, Măldărășanu se declară mulțumit de deznodământul partidei. Pe deasupra, acesta a dezvăluit ce schimb de replici a avut cu președintele de la FCSB, Valeriu Argăseală.

Compagno n-a înțeles nimic din faza golului anulat: „E cel mai urât lucru”
HERMANNSTADT - FCSB 2-2
Compagno n-a înțeles nimic din faza golului anulat: „E cel mai urât lucru”

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - FCSB: „Asta mă întreba Vali Argăseală”

„Să ai atâtea ocazii într-o repriză cu echipa de pe primul loc, care se bate la campionat, nu poate decât să te bucure. În începutul reprizei a doua am primit gol pe o greșeală la jumătatea terenului, dar mă bucur că băieții au revenit mental.

Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, oricând pot crea ceva, la ce calitate au. Este un punct care se adună în clasament, dar parcă meritam mai mult, la cum a arătat prima repriză. E un rezultat echitabil, ținând cont de adversar.

FCSB are jucători cu calitate, tot timpul pot crea ceva. Dar cred că și noi am făcut un joc bun, cu multe ocazii, cum place publicului.

Chiar vorbeam cu nea Vali Argăseală, mă întreba dacă mi-am făcut un control la inimă. Nu am făcut nimic de când m-am lăsat, dar cred că e cazul să merg. Să stai în tensiunea asta... poți găsi ceva. Sper să nu”, a comentat Măldărășanu la OrangeSport.

VIDEO: ce a declarat marcatorul Daniel Paraschiv după Hermannstadt - FCSB

Mai multe știri despre Hermannstadt - FCSB:

Coșmar pentru Dawa la Sibiu! Penalty și eliminare în aceeași fază

„A fost un meci nebun!” » Concluziile lui Charalambous: „N-am început bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează