FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Sibiul dă banii înapoi! Surse care cunosc afacerea Hermannstadt - FCSB fac dezvăluiri pentru GSP

Gigi Becali a apucat să achite 200.000 de euro pentru transferuri, acum ar trebui să-i fie returnați banii
Gigi Becali a apucat să achite 200.000 de euro pentru transferuri, acum ar trebui să-i fie returnați banii

Articol de , , - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 17:49 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 17:57

Caiado și Karanovici, fotbaliștii cu care Hermannstadt l-a ajutat pe Becali în Europa League, nu vor să mai continue la FCSB. Gigi a apucat să achite 200.000 de euro pentru transferuri, acum ar trebui să-i fie returnați banii.

Un ajutor acordat într-o situație de criză s-a transformat într-o afacere complicată.

Decimată de pandemia de coronavirus, FCSB nu avea destui jucători pentru partida cu Slovan Liberec, din turul al treilea preliminar Europa League.

Anamaria Prodan, membră în Consiliul Director de la Sibiu, s-a oferit să-l sprijine pe Becali și i-a trimis doi jucători: mijlocașul portughez David Caiado și atacantul elvețian Goran Karanovici.

Urmarea a stricat planul pe care și-l făcuseră cluburile în momentul tranzacției. FSCB a ratat calificarea în play-off-ul competiției, învinsă de cehi, 0-2.

Becali apucase să plătească 100.000 de euro pentru fiecare dintre străinii sosiți de la Sibiu. Fotbaliștii vor acum să se întoarcă la Hermannstadt! Cum va fi soluționată problema?

Mai plătește doar un pic

"Va exista o compensare, Sibiul va returna banii", explică surse care cunosc afacerea. Ardelenii s-ar alege totuși cu un mic profit, fiindcă Gigi ar fi de acord să primească mai puțin de 200.000 de euro.

El i-a folosit pe Caiado și pe Karanovici în partida cu Liberec, în care elvețianul a și suferit o accidentare serioasă, o ruptură musculară din cauza căreia nici nu se poate antrena.

Încântat de ajutorul pe care l-a primit în momentul acela dificil, Becali le-a propus celor doi să continue în clubul lui măcar până la sfârșitul acestui an.

Jucătorii nu mai vor să rămână la FCSB fiindcă le e clar că nu ar mai juca deloc. Gigi a mai recuperat dintre fotbaliștii infectați cu Covid.

Când vor fi sănătoși toți din lotul vechi, Caiado și Karanovici nu ar mai avea locuri nici măcar pe bancă. Ei evoluează pe poziții ofensive, în zonele în care FCSB îi are pe jucătorii-perle ai lui Becali: Man, Coman, Tănase, Moruțan, Buș.

La Hermannstadt erau titulari ambii și la revenirea în Ardeal și-ar recăpăta statutul de oameni importanți.

Caiado, 33 de ani, a apărut de 24 de ori în formula lui Hermannstadt în ediția trecută de campionat. Karanovici, 32 de ani, a evoluat în stagiunea precedentă pentru Sepsi, la care a bifat 29 de partide și 8 goluri în campionat.

4jucători noi a folosit FCSB în partida cu Slovan: Caiado și Karanovici, luați de la Hermannstadt, Straton, adus de la Dinamo, și Gabriel Enache, un fundaș dreapta care era liber de contract din august, de când plecase de la Kyzylzhar, un club din Kazahstan

A cedat la FCSB! Un stelist și-a sunat impresarul: „Scapă-mă de aici!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
burgman
burgman  •  01 Octombrie 2020, 07:54

Să tot ajungi fotbalist la fcsb, raiul pe pământ, ce să mai! :-))))) *** ce părere are pe facepok?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  30 Septembrie 2020, 22:08

O alta varianta ar fi ca, in locul banilor, sa ii trimita Prodanca cateva genti din alea de prost gust, la 50 de mii bucata. Cu dreptul sa isi ia un procent dintr-o eventuala viitoare tranzactie, daca Becali le vinde apoi prin Europa.

parpalache
parpalache  •  30 Septembrie 2020, 19:58

Cica Annamaria a cumparat Hermanstadt?Aiurea!Cu bani de la Becali!Ea este doar slujnica lui!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează